Busbus94 Riskli cutt of değerinin üzerinde çıktı :( pazartwsi günü amniyosentez yapılcak kızlar riskli çıkıp temiz sonuç alan oldu mu :(
AyaYlmazYldrm Busbus94 hayatim rabbim hpimize saglikli evlat versin hervanne bunu ister ama hasta verirsede ne yapalim basimizin taci evlatlarimiz elhamdurillah aldirmicama gore o testler bana sacma gliyo hamilelik zehir oluyo yazik
Momtobe07 Busbus94 buradakilerin çoğu amniyosentez işlemi nedir bilmiyorlar. Ben yaptırmadım ancak dualarım sizinle, inşallah bir sıkıntı çıkmaz🙏
Mrvfndk Icini ferah tut Benmde ikili riskliydi 3luyu dusunmym hic basim agrimasn diye ama amniyosentez yaptr diyolr onunda riskleri var tabi. Kötü dusunmemeye calismak lazm.🤲
Deletedmom337 Busbus94 ikilide risk cikmadiysa amniyosentez yaptirip cocugunu riske atma veya aldirmiycaksanda yaptirma amniyosentezi cok tehlikeli
bebeklerim__ Busbus94 amniyosentez sakat kalma durumu var gibi bisey duymuştum ama onu çok önermiyorlar zaten
Busbus94 Riskli doğum profösörü buna gidelim derse yaptırmayı düşünüyorum amniyosentez çünkü böyle bir durum varsa doğurduğum gün değil önceden öğrenip psikolojimi ve çevremi ona göre hazırlamam gerekiyor ...
Busbus94 Aynı zaman da özel eğitim öğretmeniyim down sendromlu öğrencim çok fazlaydı. Ailelerin de çocukların da ne çektiğini o kadar net biliyorumki. Bu durum beni çok çok üzdü