Kızlar merhaba sonunda bende dogum hikayemi yazıyorum hiç doguramıcak gibi hissedenlerdendim :) 40+4 haftalık olmuştuk ama ne açılmam vardı ne sancım nişanım falan da gelmemişti. Doktor ben bekletmek istemiyorum dedi yatışını yapalım suni sancıyla dedi. Akşam 11 gibi yatışım yapıldı sabah 9 a kadar suni sancı aldım. 10 saatin sonunda yine açılmam olmadı ebe kontrole geldi sancı etki bile etmedi artık dayanamaz hale geldim dedim sezeryana alın. Doktorum uygun gördü. Belden aşagı uyuşturdular daha iyiymiş öyle. Komple uyutsalar çok ilaç vericez belden uyuşturma daha iyi sağlıklı dedi anestesi uzmanı kabul ettim. Kızlar inanın korkmayın anlamıyorsunuz bile sadece gıdıklanma hissi bide dokunmaları hissediyorsunuzZ. Hiç korkamayın korkulacak gibi degil. 15 dakika geçmeden bebegin aglama sesini duydum. Tarif edilemez bir duygu 10 dk sonra da benim işim bitti ve toplam yarım saatte halloldu :) şimdi uyuyor yanımda 3 gün oldu doğum yapalı. Sizlerede nasip eder bu duyguyu inşallah rabbim olmayanlara da versin öyle güzel bi duygu ki kıyamıyosun bakmaya bile benim de dogum hikayem bu. :)