Mihranyesim Kizlar 29+3 gunluguz oglusum 1 hafta onden gidiyor doktora bu sorun olur mu dedigimde hayir ama normal dogumu biraz zor olabilir kafa biraz büyük dedi ben anlamadim nasil kafa buyuk ve bu durum sorun mu cozemedim basina böyle bisey gelen var mi
pink01 Mihranyesim sorun degil yavruş biraz tosuncuk olarak doğacak demek iyi beslemişsin içerde 1 hafta önden geliyor annesi
Aslannn Mihranyesim sorun diil bebeğin gelişimi hızlı sıkıntı olcak bir durum diil..bizimde on gün onde
iremss Mihranyesim sorun değil bn 37+6 dayım hala öyle ama doğum şeklini konuşmak için erken çoğu doktor bu durum 38 39da hala devam ederse normal doğumdan vazgeçiyor
aysenur30 Mihranyesim sorun değil belki de toparlar geri gününde okur bazı bebekler var öyle önden gidip son aylarda gününe dönen🤗
Begonia Mihranyesim Bir hafta önde olması hiçbir şey ifade etmıyor bazı doktorlar abartıyor gerçekten. Ben sırf bu yüzden doktorumu degıstırdım beni geriyordu.
Begonia Mihranyesim Ayrıca benim bebeğim de bir hafta önde doktorum normal Doğum için sorun değil dedi.
Erdemil Bende 30 haftalığım tam bebeğim 2 hafta önden gidiyor. Doktor iri bi bebeğin olacak dedi sadece. 3.5 kilonun üstünde doğar dedi