Civcivhikayesi 20.hafta ayrıntılı ultrason (5li tarama ) için uygunmu acaba bu haftada yaptıran varmıdır
MucizemE Civcivhikayesi 20+3 haftalığız bugün yaptırdık bir iki gün daha bekle bence canım doktor 20 haftalıkken. De olur demişti ama
Sltnbl Civcivhikayesi oluyor tabiki ama tsm gelişmediği için met göremiyorlar galiba bide renkli redim için küçük oluyor o yüzden biraz bekle iZin sıkıntın varsa da olur bende 20. Haftada yaptırdım 1 ay sonrada rekli resim için gidicem 😊😊
-gyns- Civcivhikayesi Biz 19+3 de yaptırdık.. Daha geç yaptırmama gerek olsaydı doktorum bir daha gel derdi diye düşünüyorum.. Eğer işten dolayı sıkıntı yaşıyorsanız yaptırın bence.. Sorun olmaz inşâALLAH..
Civcivhikayesi MucizemE teşekkür ederim iş yerinden izin konusunda sıkıntı yaşıyorum izin alabildiğim gün tam 20.haftama girdiğim gün oluyor 20ile 23arası yapılabikir diyor ama ne bilim erkenmi olur
Kivanclimerve Civcivhikayesi Her doktor yapmiyor benim doktorum 20 de gttim yapmadi 23.hafta gel dedi suan 22 olduk haftaya giricem
Mineszn Civcivhikayesi 20 24 hafta arası yapılıyor 20+4 doktor bi hafta sonra yapalım dedi biraz daha büyüsün dedi
Tbrk Civcivhikayesi sknti degil bn 27de yaptrdim. Gec kalmistim ama bi problem olmadi herseyde net cikti. Doktorum zaten 26ya kdr demisti
Kbrars10 Civcivhikayesi Canım benim ayrıntılı ultrason bugun yapıldı sende randevunu alabilirsin bakıyorlar 20 haftadan itibaren
Kbrars10 Civcivhikayesi çok şükür güzel haberlerle döndük darısı senin ve tüm bebeğini bekleyenlerin başına canım 🙏🏻 Sağlıkla gelsinler inşallah
OzlEmrah Civcivhikayesi 20+4 haftalıkken gittim herşey yolunda gitti. Umarım seninde herşey yolunda gider 🙏😊