Xdefa Melek_nfss benimde 8 haftalıkken bi leke geldi iğne ve hap kullandım doktorum kanama olursa kan uyuşmazlığı vardı bizde iğnesini vurulman lazım demişti unutmuştum 10. Haftamda tekrar olunca lekelenme acil iğneyi bulduk ve vuruldum şuan 20 haftalığız çok şükür kanama alanı bitti canım geçip gider seninde inşallah sıkma canını bol bol dinlen uzan
Melek_nfss Hulyaaordu doktor ilaç verdi fitil vajina bölgesine kullan dedi ismi :Protestan şuan iyi çok şükür
Xdefa Hulyaaordu atlattım canım çok şükür şuan 26+3 üm kanamam en son 10. Haftamda olmuştu şükürler olsun 🙏🏻
Hulyaaordu drya34 13+2 olduk artik çok iyiyiz şükür kanamam falan da durdu doktorumgayet sağlıklı olduğunu soyledi
Alyaesmaa Cemremehmet Merhaba bende su an 15haftadayım kanamam var kanama alanı ne zaman bitmistş acaba sizin bebegınızı saglıkla kucagınıza aldınızmı kanamalarınız kesılmısmıydı
Busra_korkmazz Benimde 2 kere 5. Ve 6. Haftada kirmizi kanamam oldu hele 6. Haftadaki kan peltesi geldi dusuk sandim ama bise olmadi bugunde kahve leke geldi tirnak kadar allah beklesin saklasn elden bise gelmio:( ins herkes saglikla kucagina alir..
Glsm48 Twinksmom Berrinugur merhabalar sizin üstünüzden çok zaman geçmiş ama bende Berrinugur sizin üstünüzden çok zaman geçmiş ama şu an aynı durumu yaşıyorum size söylenenler ve yaşananlar bana da oldu şu an ne durumdasınız ? Süreciniz nasıl geçti ne kadar sonra düzeldi normale döndü? O dönemde sürekli yatmak mı gerekiyor
Ebrudglr Filizzz66 merhaba 6. Haftadayım Ocak ayında düşük yaptım şuan 2. Kez hamileyim . Yine kanamam başladı ama leke olarak bazen pembemsi bazen kahverengi . Kıp kırmızı kanama görmedim henüz . Bu düşük belirtisi mi biraz korktum
2melekannesi_ Ebrudglr canım yerleşme kanaması da olabilir düşük de olabilir Allah korusun kıpkırmızı olmasını bekleme bir acile git zaman kaybetmeden
Ebrudglr 2melekannesi_ gittim progestan iğnesi yaptırdım serum taktılar ve hapını kullanıyorum ama yine de korkuyorum
2melekannesi_ Ebrudglr başka bişey yapamazlar zaten önlem olarak o ilaçları veriyorlar ve yatış istirahat bol bol kendini yorma çok ayakta kalma dua et inşallah hemen geçer gider Rabbim sana bağışlasın evladını 🤲🏻
Ebrudglr 2melekannesi_ çok teşekkür ederim çok üzgünüm allah hayırlısıyla sağlıkla nasip eder inşallah
Fatosssss35 Feyzachn merhaba benim de aynı sorun vardı en son gittiğim doktor vajinal muayene etti. Polip olduğunu gördü. Meğer kanamanın sebebi buymuş. Pazartesi günü alacak polibi
ilaydaa Mucizegunu Merhaba baya olmuş yazalı ama kanamanız bitti mi neler kullandınız nasil ilerledi yazabilir misiniz acaba