OzgeSelcuk Kızlar uçak seyahati en fazla kaçıncı haftaya kadar yapılabiliyor biliyor musunuz ? Aranızda doktorunuza danışıpta hafta sayısını söyleyen oldu mu ? Memlekete gitmek istiyorum da yasağım ne zaman başlıyor acaba ?? 21+1 gebeliğim..
Gokser OzgeSelcuk 28e kadar dr raporuna gerek yok, ancak yine de bir danışın derim mutlaka doktorunuza. Max 24e kadar dedi benim dr da... ancak yolculuk günü bol su, ara ara kalıp dolaş dedi uçuş esnasında....
Sherylady OzgeSelcuk ikiz gebelikte 28. Haftadan sonra raporla uçabilirsiniz. Tekli gebelikte ise 32 den sonra raporla. Ama yinede doktorunuza görünün öyle gidin ucuslara😊
Hiler10 OzgeSelcuk canım daha dün uçak yolculuğu yaptım 34 haftanın içindeyim 28 den itibaren 35 e kadar rapor la uçabilirsin gerçi bana sormadılar bile ben almıştım rapor
Naimeismail01 OzgeSelcuk ben 16 haftamda yaptım doktoruma da söylemedim hiç sorun da olmadı bende 💁🏻♀️
OzgeSelcuk esis2018 iyi çok şükür 🤲🏼 Doktoruma da danışacağım bir de sizlere sormak istedim teşekkür ederim canm 🙏🏼
OzgeSelcuk Gokser aaa bak şüpheye düştüm şimdi. Riskli bi gebelik mi yaşıyorsunuz da doktorunuz 24. Hafta dedi? Çok erken bi zaman geldi de bana
Mervettas OzgeSelcuk 28.haftadan itibaren doktor raporu istiyor THY. Ben tam 28.haftada Türkiye’ye gittim doktordan rapor aldım ama kimse hamile olduğumu anlamamıştı bile rapora bakmayı geçtim 😄33.haftadan itibaren de Yanlış hatırlamıyorsam rapor olsa bile almıyorlar. Bir sorun olmaz yanı dusuk riskin falan yoksa.