imrangulll Adetime 1 hafta kala 27 çıktı 2 gün sonra 66 2 gün sonra yani bugün 133 çıktı çok şükür. Tekrar vermeme gerek var mı? 4+3 üm şuan.
Misssimsek imrangulll yok canım daha daha verip durma insanın psikolojisi bozuluyor sürekli kan verip sonuç beklemekten. 2 haftaya falan kontrole git doktora kese o zamana görünür sanırım. Hayirli olsun canim
Sumeyye_g imrangulll bence gayet iyi yani ilk haftalara nazaran güzel artmış bence daha vermiyn bekleyin ultasonda kese görülür kan vermekte çok iyi değil zaten ilk haftalar bebeğin ihtiyacı var o kana çünkü güzel yükselmiş inşallah hayırla nasip olur
happwmn imrangulll hayırlı olsun canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. bence 2 3 hafta bekle sonra ver, tabi kanaman fln olmazsa (inşallah olmaz) bekle biraz değerler güzel yükslemiş maşalalh ☺️🥰
Hamileyim11 Canım benimde ilk 23tü ertesi gün 53 olmuş doktora gittiğimde rahim kalınlaşmış dedi daha bebek yerleşmemiş bu hafta gidicem bakalım yarında adet günüm umarım kese görünür sulandırıcı iğne vurunuyorum her gün
happwmn Hamileyim11 benimde öyle riskim var canım alalh yardımcın olsun hiç bi şey olmaz Allah’ın izniyle. Korkma iğneler çok işe yarıyor
Hamileyim11 imrangulll canım ben 3 düşük yaptım doktor hamile olduğunu öğrenir öğrenmez başla demişti göbekten vurunuyorum