PrensTaha Oznr1 birazdan çıkıp bakacağız inşallah alabiliriz. Zaten erkek bebek için her şey sıradan 😂
58_edaygmr_58 PrensTaha 3 lü takımlar aldım 0 3 ay şimdi de hastane çıkışını 3 ay ve 6 aylık kıyafetler alıcam e bebekten zıbın alıcam pazartesi yavaş yaval tamamlıcam inşallah
Snmdnz Valla bende yikadim utuledim canm benm ikinci gebeligim ondada erkendrn yikayip utulemistim 30 haftadan sonrada canta hazirlicam ben canm cunku artik ev cocuk derkn agirlastim is yapmak simdiden zor
PrensTaha 58_edaygmr_58 biz hafta sonu anca çıkıyoruz tabii ben iyi olursam o yüzden benim uzun sürer
PrensTaha Sinem92 ooo ne güzel canım keşke o dönemde yapsaydım ama o dönemlerde mide bulantısıyla başa çıkmaya çalışıyordum
Elizvedeniz PrensTaha şaka bi yana benim erken doğum riskim var oyuzden hazırlıklarımı bitireyim herşeyim tam olsun dahada ağırlaşmadan bitsin istedim. Sizin hazırlığa başlayacağınız haftalarda bol bol dinlenip doğum süremi biraz daha uzatmak için erkenden hallettim☺️
aytii H69 yarin e bebekte joie indirimi var genelde güzel yorumlar okudum o marka hakkında indirimli fiyatları da uygun hafif kullanımı kolay diyorlar. Litetrax4 ve diğer baktigim da chrome sanirim. Inş içimize sinen bir şeyler buluruz 🙏🏾
aytii PrensTaha baslamakta fayda var. Biz geçen hafta halam kuzenim kardeşim ben e bebeğe gittik hepimiz sadece benim bebeğe 100er liradan fazla alışveriş yaptık ve sadece kıyafet battaniye vs vs
58_edaygmr_58 PrensTaha daha 24. Haftada sın yetiştirisin yorma kendini İnternetten alış veriş yapsan aslında güvenilir sayfalar var uygun da Benim bulunduğum yerde yok gidip alış veriş yapıcağım bir yer şehire gidiyoruz doktor kontrolüne o zamanlar alıcam bende
Nurhayatymnli PrensTaha bursa mkpasa bizim burda durumu olan aileler destek amacli oyle yapiyolar herkes yapmiyo yine kimlerin gonlunden geciyosa yapiyolar 😊
Melekkannesi PrensTaha bulunduğum yerde pek bişey yok memlekete gitmeden halletm netten hepsini😂 bi de oğlum var 23 aylık erkenden bitti şükür😊
PrensTaha Melekkannesi bende baktım şimdi her şey çok pahalı belki de olması gerektiği gibi ama bana pahalı geldi en iyisi internetten almak