Nuriay TunarinAnnesi hekimle danişacam indi qan sulandirici içirem hekimle danişacam o barede qanim durulsa bele yenede istiyirem iyne hergun
happwmn TunarinAnnesi ay inşallah pazartwsi. 30 dan yukarı çıkar diye düşünüyorum benim öyle oldu çünkü. 20 olsa bile süper olur. Pıhtılaşman fln yok dimi baktırdın mı ? Hikaye aynı bizim diye merak ettim ☺️
TunarinAnnesi happwmn pıhtılaşma çıkmadi kuzum çok şükür virüs var birazcik kanımda ondan ola bilir dedi doktor İnşAllah bekleyip göreceğiz ☺️
Ask_H TunarinAnnesi canım bende 8 haftalık kürtaj oldum 2 ayda anca sıfırlandı değerim içini karartmak istemem hamile de olabilirsin olmayada bilirsin 😉
TunarinAnnesi Ask_H kuZum belirsizlik daha çok yoruyor inan ama her cevaba hazirlikliyim Takdir ilahi
Ask_H TunarinAnnesi aynen haklısın canım bende çok yaptın kürtaj sonrası test hep pozitif çıktı bir müddet sonra kan verdim 0 görünce artık unudumu kestim o dönem inş hamilesindir çok kişi kürtaj sonrası adet olmadan hamile kalabiliyor bu yüzden herşey mümKün 🥰
happwmn TunarinAnnesi ay süper bende pıhtılaşma çıktı bilmediğimiz için iki bebek kaybettik. İnşallah şimdi bekliyoruz tekrar. İğneye başlanacak 💓☺️Halkımızda hayırlısı olsun canım
Momof2child TunarinAnnesi Usm ye girmeyi meslehet gorurem Men abortdan sora 9ay boynca her ay dusmsdm usm her ehtimal Sen hamile qalmisan belkede qanda ver usmde gir folekullar itir hamile olanda hekm anlayacaq Kese gorsenmese bele tezdi o baxmdan
Nuriay TunarinAnnesi bacican senin abortun üstünden neçe gün keçib ? Istiyirsen öz hekimimden de soruşum neçe gunde sifirlandiğini ?
Nuriay TunarinAnnesi mende 38 gundu ancaq ne aybasi olmuram nede bayaq test etdim çixmadi heçbişey hem bir belirtimde yoxdu birde bir sey sorum abortun ilk gununden sayaraq 35 ci gundu ? Sizde
ffcihan Arkadaşlar adetime 3 gün daha var doktor negatif dedi sizce Bi umut hamile olabilirmiyim beta 5 çıktı