TunarinAnnesi Valsss hayır canm adet olmadim leke oluyor kahve rengi ama kana dönmüyor onun içib test yaptim zaten
Valsss TunarinAnnesi yaa benimde kahverengi gelmisti sonra adetim sokulmustu senin beta tam sifirlanmis miydi
TunarinAnnesi civcivim_ kuzum Ben Allah’ımın qazabindan yine Allah’ıma sığındım kürtaj anında anestezi alırken bile Rabbim bebeğim gitsede sen gitme sen beni kendi Halime bırakma dedim Alanda O verende ☝️Üzülmemek elde değil ama ne yaparsinki hayat devam ediyor 😔
Prenses001 TunarinAnnesi pazartesiyi beklenene gerek yok acile gidip kan verebilirsin. Diğer kürtaj olduğun hamilelik baya ileri haftada değilse yeni bir hamileliktir Rabbim gönlüne göre versin hayırlı haberler alırsın inşallah
sinber TunarinAnnesi eski hcg ortalama 2 haftada düşüyor canım sen de ortalama 3 haftalık falan hamilesin muhtemelen hayırlısı olsun
sinber TunarinAnnesi 2 kere kürtaj oldum canım 8 ve 11 haftalık betam 10000 üzeriydi iki hafta sonunda sıfırlanmıştı düşmesi de yükselişi gibi iki günde yarıya düşüyor senin ki yeni
Nuriay TunarinAnnesi baci buna laxtalanma var dedi bu 0.17 ye yoxsa laxtalanma yoxdu dedi ? Menim laxtalanma kağizim tamam ayridie
Nur444 TunarinAnnesi seni üzmek istemem ama bence değilsin eskiden kalan hcg bu çünkü sıfırlanması kişiden kişiye metobolizmadan vücuda değişir
TunarinAnnesi Nur444 kuzum pazartesi kan verdiğimde 6.72 çıkdı ve testim negatif di bu çizgi yeni çıkmaya başladi
Nuriay TunarinAnnesi bir budu https://i.hizliresim.com/2P73Rv.jpg birde bu https://i.hizliresim.com/l4YG8k.jpg deyesen men kardolipinleri yoxlatmamişam bu qanin umumi analizidi ancaq icinde laxtalanmada var
TunarinAnnesi Nuriay baci sende laxtalanma yüksekdi men bu analizi vermemişem bilmirem hekime deyecem mende fibrrogen verecem
TunarinAnnesi Nuriay fibrogen laxtalanma demekdi esas odur norma 200_400 arasidi sende 560 çıxıb ☝️Yüksekdi
sinber TunarinAnnesi cümlemizden canım rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah ptesi netleşşnce bana da yaz mutlaka rabbim bana da tez vakitte hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Nuriay TunarinAnnesi he baci mutleq verdir men verecem analizin adi beledi (koaquloqramma )) baci laxtalanma sistemi analizidi icinde hamisi gedir esas şeyler mutleq sende verdir mende verdirecem bunu
Nuriay TunarinAnnesi baci yuksek oldugun hansindan anladin ? Birde menim bu kağizimida gosterersen hekimine ? Sadece yuksek olub olmadigini desin