Mervenisa PrensTaha canim cocuk buyudukce mideyi yukari dogru ittiriyor o yuzden nefes alamiyoruz dogum yapana kadaarda devam eder nezaman yaptin dogum ozaman diyosun ohbe dunya varmis 😀😊
Deletedmom133 PrensTaha sanırım 20 30 hafta arsindasin canım o aralar öylee oluyir ama geçiyor siz ve gaz alıyor bi kaşık birşey yesen karnın geriliyor
PrensTaha Deletedmom133 aynen canım 24 haftalığım ve karnım çok büyük olmamasına rağmen patlayacak gibi hissediyorum
Deletedmom133 PrensTaha evet yemekte bir bardak su içsen çatlıyor gibisin bende aynıydım 30 dan sonra geçti beni de ara ara oluyor du sadace o duygu çok farklı ya taş gibi geriliyor sun
PrensTaha Deletedmom133 aynen öyle Allah yardımcımız olsun. Sadece yemekle olmuyor ki uyurken de her yerim tutuluyor
Mervettas PrensTaha doğumuna yakın bebek asagi inince biraz rahatlıyorsun canm onun dışında çok zor malesef 🤷🏻♀️
Z_h_c Ben de aynı şeyi yaşıyorum 35 haftayım. Çözümü artık az yemekte buldum, sofradan doymadan kalkıyorum. Doyuncaya kadar yiyince ben de nefes alamıyordum çok fena hissediyordum
PrensTaha Z_h_c bende öyle yapıyorum bu yüzden sık sık acıkıyorum bazen acıktığım zaman ceviz üzüm falan yiyorum rahat oluyorum
Pembepanterr PrensTaha canım iç organlarımız bebek büyüdükçe sıkışıyor yeri daralıyor bu yüzden azıcıkta yesen seni rahatsız ediyor ne zaman geçerrr doğurduktan sonra 😂