Fatmasorgun Merhaba kızlar bişey soracagim 25 haftalik hamileyim grip oldum nasıl geçebilirim bilginiz var mi
Atacanseda Fatmasorgun sıcak su kaynat içine limon sık bide bal cok iyi geliyor bide bol bol çorba içmye bak ben öyle yaptım hatta eşim vikisle her tarafımı ovdi 3 gun de ayağa kalktım geçmiş olsun 😊
Aslannn Fatmasorgun duş iyi gelio canim bide limonlu sıcak su balla birlikte portakal elma mandalina..bide ıhlamur iyi gelio
Faray Fatmasorgun canım geçmiş olsun, bol soğanlı tavuk suyuna çorba, bol bol ıhlamur iç, inşallah hemen şifana kavuşursun, ağrın olursa sadece parol içebiliyorsun doktordan teyitledim.
Gokcedag Fatmasorgun olur, sali dr gttim griptim.nane limon ictim gumde 2 bardak, gunde 3 portakal, sicak sut ve istirahatle 4.gun atlattim yani dun. 28. Haftam.bu arada
Atacanseda Fatmasorgun bitki çayları zararli diyorlar ben bitki cayi icmiyorum o yüzden bilmiyorum limonli balli sicak su bana iyi geldi o yüzden önerdim tabi sen gene doktoruna bir sor istersen bende 17+5 haftalik hamileyim
Atacanseda Fatmasorgun valla canım ben 3 gun içinde duzeldim ılık dusa girdim sonra dediğim gibi ballı limonli su içtim vikisle esim ovdu çorba meyve falan cok tukketim bitki çayı bebege zararlı diye duydum benim doktorum müsade etmedi o yüzden bide parol iciyordum ağrı kesici olarak doktorum söylemişti onunda