Gokcedag Sinemmdru yaticakmisim falan zatn psikolojik olarak her an doguma hazirladi, inanim wc gidemiorum korkudan ole trawma baslio artik evden cikmiorum ya
Sinemmdru Gokcedag saçmalamış o doktor ya öyle birşey yok inanma sen sıkma canınıda bence acilen doktorunu değiş yani makat pozisyonunda ayakları aşşada oluyo kafası değilki hem kanala girmedikten sonra bebek zatem 26 dan itibaren aşşa dönebilir doğum pozisyonu alabilir ama yine döner sürekli şekil değişiyolar yani şimdi gitsen belki pozisyon değişmiştir doğuma kadar vakit var henüz hiç korkma rahim ağzı uzunluğun iyiyse sıkıntı yapılcak erken doğum olcak bi konu yok
Betulaks 6060 benim 15 mm e düşmüştü en son son kontrolde tekrar bakmaya gerek yok dikişler tutuyor zaten alırsak doğum başlar dedi doktor istırahat halindeyim şuan
Pinksmile Betulaks merhaba tesadüf gördüm. Kaçıncı haftadan beri 15 mm siniz. Banada dr bu hafta 15 mm dedi. Kaç hafta daha dayanır acaba çok stresliyim
Betulaks Pinksmile 29. Hafta olması lazım yanlış hatırlamıyırsam şuan 32.5 olduk inş 3 4 hafta daha dayanır kesin birşey soyleyemıyor doktorlar düzenli sancın başladığında yada suyun geldiğinde hemen gel dedi aşağıya baskıyı azaltıp yatıyorum sürekli progestan kullanıyorum gerekmedikçe ayağa kalkmıyorum
Gokcedag Cemileakan61 doktora gittim bugun yine ayaklari asagida oldugundan baski yapiomus ve o da vajina girisinde siddetli cikma hissi.uyamdrip sizi yaratior. Dr bastirarak acar dedi bi anda su gelir dedi dinlen hic kalkma dedi. Ya bebek ayagi ile yirtar mi ole ya
Gokcedag Uykuclimon ben de 28+0 im iste. Ya artik ole bisey oluoki aha gelio diorum, ve ozellikle 2 gundur durmadan dewam ediyor, lavaboya gitmeye korkuorum. Dr 32.hftya gelse bari bole dedi , sizin de mi ayni
Uykuclimon Gokcedag benim hergün olmuyor misal haftada 2 kere falan oluyor uzanınca geçiyor progestan fitil kullanıyorum
Gokcedag Aylinnnnnn08 cok gecmis olsun oncelikle iyisinizdir bebis ve siz umarim kuzunuz insallah bi an evvel toparlanip annecigine kavusur ,🙏 kac kg dogdu bebis