Deletedmom337 Kizlar instagramdan reflu yatagi soparis vermek icin onerdiginiz veya alisveris yaptiniz site varmi simdiden tesekkurler🥰
nazldemr Deletedmom337 ben ebebekden aldım sevi bebe markası çok memnun kaldım ikinci bebeğime kaldırdım 5 aylık olana kadar kullandık
Dkktlbsra Deletedmom337 e bebekten babyplus ın aldım 60₺ gibi bi fiyatı vardı herhlde henüz kullanmadım ama kumaşı süngeri güzel
rabnaz6822 Deletedmom337 instagram : babynests sitesinde çok güzel modeller var . Digeride: tasarimci_annee bunda çok güzel modeller var😁bu iki sitede %100 kumaştan dikiyor . benım annem setini diktirmiş . Diktirmeseydi bu iki sitede fiyat karşılaştırması yapıp ikisinin birinden alıcaktım🙆♀️
Saryamom nazldemr kayıyor bebek diyorlar doğru mu acaba sade reflü yatağı ve babynestli reflü yatağı arasında kararsız kaldım
oygenkubra bende e-bebek’ten aldım sevi bebenin gri olanını .. çok güzel , çok beğendim . inşallah bebeğimi bir kaç ay içinde yatırmayı planlıyorum 🙏🏻
Deletedmom337 Eliffzngn 0 6 ay bebeklerin mide asidi cok yukseliyor yemek borusundan bu reflu yatagi hem kusmalarda bogulmasini engeller hem gaz sorunu yasamazsin
nazldemr Saryamom reflüde kayıyor bebek doğru bi bakıyoduk aşşağı inmiş önüne yastık koyarak engelliyoduk babynestti hala kullanıyorum oğlum 8 aylık inanılmaz kullanışlı