edaozdxx 11 aylık kızım var ve emziriyorum. Bu sebepten dolayı ilaç kullanmak istemiyorum. Sabah akşam süren bulantılarımla başım dertte. İlaçsız çözüm bulabilen var mı? Özellikle su içemiyorum.
NurisKyaa edaozdxx internette gördüm üç tane çiğ fasulye yi yutunca geçiriyor diyorlar dene istersen bi birde ballı ılık su yu dene istersen faydası olur inşallah 🙏
esranne edaozdxx ben hamileliğimin 5.5 ayına yakın hep kustum en son karaciğerlerime bakıldı enzimlerim çok yükselmişti bi baktırmalısın bence. ben hep ayva yedim biraz olsun kusmayı dindirdi en azından
2zannesi edaozdxx ben iki hamileliğimde de çok çektim ilaç doğuma kadar kullandım. Bugun instagramda bakınırken eylulonline diye biri var hamileymiş tekrardan mide bulantısına fasülye yutuyordu işe yaradığını söylüyor. İlginç geldi bir bak istersen stroylerine
glbyzksr Ne kadar doğru bilmem ama gecenlerde bir yerde duydum kuru fasulye yok mu suyla üç tane ondan yutunca geçiyormuş 😅
ilkgozagrim_ Kuru fasulyeyi bende duydum ama ben iki tane diye duydum sabah iki tane yutulması gerekiyormuş çok iyi geldiğini söyleyenler var :))
Zlmdnccc edaozdxx bana ayva iyi geliyodu canım üstüne limon sık tuz at ☺️ suyu az içincede yapıyo bulantı zaten belki ondan da gecmiyo dur canım
Mororkide edaozdxx bi bardak sıcaksuya yarım lımon bı tane seker atıp ıcerdım keserdı bırde etı gong mısırpatlagı kestı
Gulush Ben 4 aya kadar her yemeye her kokuya kusdum. Artik iflahim kesiliyordu kahvaltilim turu peynir ekmek yiye biliyordum anca kim ne dediyse ilac disinda denedm olmadi gecmedi. 5aya gectikten sonra kendisi azaldi ve bitdi sukur simdi 6 ayligiz kizimla😍
Gamzezybk edaozdxx edaozdxx ben mide bulantım için eczaneden bulantı bilekliği almıştım ve iyi gelmişti. Akupunktur bölgesine takıp mide bulantınızı önlüyor ya da en azından hafifletiyor. Hiçbir ilaç içermiyor, doktoruma danışarak almıştım ben ☺️