Arkadaslar bu foruma cok yazdım cok okudum sımdı kendi maceramız uzun uzu. Yazıcam
2019 ocak ayında hamıle kaldığımı ogrendım evde nasıl havalara ıctım mutlu oldum ama sevincim cok Az surdu az az lekelenme oluyordu tabı ozmn bılmıyırm bsey sonra ogrendım ki kimyasal gebelikmıs adet oldum gectı gıttı hadı dedım allahtan her sey cogu kadın yasarmıs sonra dıger ay ben yine cift cızgı gordum ay allahım nasıl sevındım nasıl ya diyorum arka arkaya bu sefer temkinliyım tabı dedım erken gıtmıcem bı hafta sojra doktora gittim ki keseyı goreyım ama yataktan kalktım agkayarak cnku kesem yoktu doktur beta takibi istedi bı arttı bı Azaldı arttı azaldı derken saglıksız gebelık hatta dıs gebelik soru ısareti ile ıgne vurularak dusuk yapmam saglandı tabı ben yıkık haldeyim sonra doktır dinlen dedi 3 ay oldu 6 ay ben bu sefer hamile de kalamıyrm sonra doktor hsg istedi cekıldım sukur temiz cıktı o ay femera ile catlama ıgnesı oldum ıkı yumurta ile bırını yakaladım sukur yıne hamıleydım 🤰🏼 smdı doktur kontrıkunde kaldım ya her sey guzel gider diye dua ettim ayrıca kan pıhtılasması olasılığı uzerıne coraspın ıcmeye basladım kalp atımı olunca da ıgne verıcem dedı doktor 🙋♀️ ben 5.hafta kesemı gordum 6.hafta ise yıne dunyam yıkık cnku kalp atısını bırakın bebek ıcın ufak bir goruntu bıle yoktu 😓 10 gun daha bekledik ama sonuc kurtaj tabı ben artık o dokturu bıraktım esımle kalkıp genetık merkeze gittık esımle kendime dna baktırdım normal esımde sperm dna hasarı bakldı mukemmel baremde cıktı tek olumsuz sey en bastan beri suphelendgım sey bende kan pıhtılasma fak cıktı 🤕 ben yine 4 ay denedim olmadı sonra profa gittık dedı ki hamıle kalmamak ıcın neden yok kalınca da hemen ıgne baslıcaz onlem erken alcaz okey ısı hızlandrmak ıcın yıne femera takıbı yaptık ben hevesle bı kere oldu ya yine olur umuduyla ama olmadı hamıle kalamadım o ay tamam Mine bu sefer kapat bu doktor ısını bırak Allah yıne verirse kendinden versin olursa nasılsa olmamak ıcın sebeb yok cnku bundan snrakı asamalar asılama falan 🤦♀️ esımde istemedı. Sonra ben ocak ayında sabahları sogan kuru aksamları da aslan pencesi cayı ıctım esm ıcınde prooxed plus diye bir vitamin var erkekler ıcın onu ıcırdım birde ıkı sene nasıl kesfetmedıysem ovulasyon testı yaptım ovulasyon takıbı burcu ile ve ben su an hamıleyımmmm🤰🏼❤️🐣 cok sukur adetten uc gun once fark ettim ıgneme basladım ve dun kalp atımını duydum allahım sana binlerce kez sukur ler olsun ınsaşşah daim olur o benim gokkusagı bebegım hıc ummadgm anda tukendm derken soguk kıs gununde umudum oldu renk kattı gunlerime. Hikayem uzun oldu ama surec boyle ınsaallah bebegıme sagsalim kavusurum bu kez inanıyorum her sey guzel olacak 🦸♂️❤️🌸🎠