Havvaa25 ****Kızlar nerelerde alısverıs yapıyorsunz uyguna✋4 bucuk ayıma girdim bu arada başlamalımıyım alısverıse🤰🤰
Derin_Demir Havvaa25 olduğun şehirde minicity varsa oraya bakabilirsin çok güzel ürünler var fiyatlarda uygun
MerveKeskiner Havvaa25 ben henüz iki tane hasdane cıkışı bide zıbın şapka takımı aldım bitanede bandana ördüm Herşey çok pahalı
Pnarrr Havvaa25 soobe civil e bebek den alışveriş yapıyorum ama bence en uygunu e bebek 😊 cinsiyeti belirleştiğinden itibaren çoğu şeyini aldım odasını hazırladık bebek arabasını hastane çıkışlarını kıyafetlerini emziğini biberonunu hatta kapı süsü ve yastığını bile aldık yazlık kıyafetler çıkınca bir kaç eksiği var onları alcaz 😀
minnakfasulyecim Havvaa25 Kız sen benim beynimi yaktıın😂😂 postlarında Bi oğlum diyorsun Bi kızzz kesinleştimi artık kız mı😂
minnakfasulyecim Havvaa25 Sağlıkla al kucağına inşallah kuzum hadi bakalım hayırlı olsun bidaha değişmemesi dileklerimle😂😂
NisaMomy Havvaa25 ben civil ve ebebekten yaptım canım birde lc waikikiden bir kaç bişi aldım indirimleri takip ediyorum😊
Melisbol Havvaa25 waikiki, trendyol dan , yine trendyoldan carters in urunleri, h&m, koton. Genelde buradan aldim canm. Bide zara home indirim kismina bakrsan netten oradanda havlu ve battaniye aldm cok guzel ve uygun suan
Happpm Havvaa25 ben civil lwc ikisininden alıyorum ben başladımm şimdiden yoruluyorum bel ağrıdan duramıyorum bence hepsi bi anca alınmaz yada hem maddi açından hem kendinden dolayı
gzddmr Havvaa25 çetinkayada da kıyafetler hastane cıkısları Vs çok çok uygun😊 ben üsküdardaki çetinkayadan çok alıyorum
Ask_H Havvaa25 e bebeğin indirim günleri var canım kıyafette de sürekli var sanırım bu aralar ordan alabilirsin pamuklu ürünleri... Ben biraz abartttım h&m den aldım çok pahalı orasıda bebek ürünlerinde indirimde yok eltimle gaza geldik aldık pişman değilim kızımın canı sağolsun ama çok kısa süre giyecek çok para vermem derseniz e bebek civil jokerden alın derim... ben oralardan da aldım bu arada bir müddet kıyafet almam sanırım 🥰 yeterli şimdilik