Gurdallss Gün icinde cok yordun mu canim kendini? Ben temizligi fazla yaptigimda yada cok ayakta kaldigimda bel agrim oluyor vajinada baski gibi bi his. Bu arada magnezyum kullanabilirsin
5678 Gurdallss yok canim ağrilar yorqunluklada diğil bence.bende ğünümün çou istirahetle geçiriyorum ama bel kasik ağrilarim hiç geçmiyorr ayaklarimdada şişlik var 2 . 3 haftadir.33 haftalik hamileğim.
5678 Deletedmom337 bende son 1 haftadir var bunlar canim sanki adet sancisi gibi belden kasiga dogru arilarim oluyor araliklarla.bide yürüş yapdigimda sanki bebek düşücekmiş gibi hiss ediyorum sanki vajinada bebek oyle geliyor.zaten ağrilardan dolayi günümün çou evde geçiyor 3.. 4 günde bir hava almaya çikiyorum
Okyanus-1 Deletedmom337 canım gecmeyen bir ağrıya hemen kötüye yorma magnezyum d vitamini eksikliği olabilir sen bol bol dinlen istirahat et doktorlar bazen gebelik nazi sanıyor ağrıdan duramiycak olduğunu söyle doktora gitmeden de sağlık oçağından tahlil yaptır git biraz kendi kendinin doktoru olmak gerekiyor
Prenses001 Deletedmom337 16 haftada banada bir2 defa olmuştu canım sonraolmayınca üstüne düşmedim bebek büyüüp baskı yaptığım için damarlardan kaynaklı olabilir