Betul55 Kubs ay maşaallah♥️ Kız bebek karnı yaygın erkeğin ki top gibi olur diyolar merak ediyorum benm göbeğim belli değil daha🤷🏼♀️ 17+5
spiker_anne Ponciginannesi_ eveeet inşallah canım geçse zaman biran önce 🤦♀️ bebek asagi indigi için göbek de düştü 🤷♀️
Dibeee Esme cıkıyo canım ben 3 aylıkken 6 aylık gibi oluyorum ic karnın darsa cıkıyor şc karnı geniş olanın cıkmıyo
Zehranur10 Deletedmom0025 bilmiyorim canim cinsiyetini sadece doktor biliyor 😊 kizimin dogum gununde balon patlatarak ogrenicez ins daha 1 bucuk ay var🤭
Zlmdnccc Elizvedeniz iç karnı geniş olanlar oyle oluyo canım benimde geniş demekki benle aynı olan hamile olanlara göre benimkide cok kücük ☺️
Kubs Betul55 benim yaygın gibi şuan belim yanlarım kalınlaştı çok öne doğru değil bakalım sonrasında nasıl olacak🥰
Betul55 Göbek çıkma mevzusu her hamilenin farklı olması normal aslında kıyaslamamak lazım ya biraz genetik biraz fiziksel şeylerle alakalı:)
Deletedmom0025 Zehranur10 anladım canım ☺️ Allah saglıkla kucagına almayı nasip eylesin inşAllah 🙏🏻☺️