Ponciginannesi_ 21 haftalığım böyle kocaman bir top var önümde sanki. Göğsümün alt tarafıda şişti. Acaba çok mu çabuk başladım şişmeye?
Ayb-izmir Benimki de çabuk şişti zaten kilolu hamile kaldım boyumda 1.62. Top gibi olmak istemiyorum ya😂😂😂
Kbrahrl Ayb-izmir benimde boyum kısa 19+0 haftadayım eşim geçenlerde diyorki sen iyiki evde yürürken yuvarlanmıyorsun 😀😀
Ponciginannesi_ Ayb-izmir benim göbekten üstü aynı gibi göbek ve altı top popomla beraber 😒 bacaklarımda hep kalındı zaten ama şimdi biraz daha kalınlaştı sanki
Ponciginannesi_ Kbrahrl ben yataktan inerken yuvarlanıyorum 😂 eşime yaslanıp uzanıyorum artık taşıyamıyor beni 😱 resmen kendim kalkamıyorum ittir beni diyorum öyle kalkıyorum
Nurcihan34 3 aylık hamileyim ufaktan kendini gösterdi valla . Bide ikiz benimkiler iki tane olmasına yoruyorum böyle çabuk çıkmasını:)
Ftsctn_20 Diyolar ya iç karnı geniş olanın pek çıkmaz dar olanın çok çıkar diye bence çok doğru yani . Dün hastanede kadının birini nerdeyse doğuracak sandım meğer daha 30 haftalikmis bana sordu 35+3 dedim şaşırdı hadi yaa dedi 😁😁
Yenianne_ benim cok erken çıktı ya 10+6 yiz annemin hamileliklerinde hic karni cikmamis hic anneme cekmemisim 🙄
Betul55 Yenianne_ bebeğin küçüklüğü açısından karnın büyümesi çok zor o dönem gerçekten şişlik gibi oluyor :) hamilelik göbeği bebek büyüdükce belirginleşiyor