ipeak fatmanurercatim canım famera yumurtayı büyütmeye yarayan ve genelde adetin 2. günü başlanıp 5 gün kullanılan bir ilaç bende kullandım bir süre yumurta takipli ilişkide ama başarılı olamadık biz
Tuqceee33 fatmanurercatim yumurta büyütmek için doktor önerisi ile kullanılıyor, klomen duydunuz mu aynısı diyebilirim👍🏻 2 kez kullandım ama bizde işe yaramadı normal yolla gebe kaldım🌸
RukiyeOzdmr fatmanurercatim Femara iyi bir ilaç canım yumurtaları olgunlaştırıyor kalitesini arttırıyor ben kullanmıştım 5 tane yumurtam oluşmuştu. Sende ne sorunu var pko flan mısın? Biraz pahalı
fatmanurercatim Tuqceee33 klomeni biliyorum kullandım işe yaramadı femara daha iyi diye duydum hayırlısı olur inşallah 🥰
Misssimsek fatmanurercatim klomen bende de ise yaramamış yumurta buyutmemisti ama femara ile yumurtaların güzel büyüyordu sonuç alamadık ama yumurtanın buyuyebildigini görmüş olduk
RukiyeOzdmr Fenalara iyi bir ilaç canım yumurtaları olgunlaştırıyor kalitesini arttırıyor ben kullanmıştım 5 tane yumurtam oluşmuştu. Sende ne sorunu var pko flan mısın? Biraz pahalı
fatmanurercatim RukiyeOzdmr hiçbir sorunum yok ama hamile kalamıyorum o yüzden verdi doktor daha evleneli 1 yıl bile olmadı
Elfnz fatmanurercatim Famara ile 3. Denemede hamile kaldim canim ben. Aslinda gogus kanseri Icin kullanilan bir ilac, fakat Yumurta kalitesini arttirigi tespit edilmis. Tabii doktor kontrolunde kullandim 👍🏼