Urasinannesi Nhl0606 16. Hafta gibi öğrendim canım doktorum tahmini söyledi o zaman kadar erkek gibi emin olmamakla beraber diyordu sonra kesin erkek diye söyledi 🤗🤗 şimdi 38. Haftamdayım
Nhl0606 Urasinannesi bizimki hep arkasını dönüyo tahmn bile yapamadı hocamız 😄sürekli dönüyo cinsiyet partisi yapacağımız için net olsn diyr bekliyoruz bakalm salı gidicez inşAllaj gösterir 14+5 iz şuan
Urasinannesi May18 çok bilgili ben çok güveniyorum gereksiz şeylerden kaçınıyor ve çok ilgili bi kadın . Senin için kontrollerin çok olması daha iyi olur bence . Benim evim hastaneye 5 dakika uzaklıkta o yüzden tercih etmiştim ama Yenimahalle de
Urasinannesi Eşlerin alınmasını haftaya konuscam ben eşim fotoğrafçı o şekilde girebilir mi diye ama normalde yasakmış artık sezeryan için hiçbir hastane almıyormuş sadece parayla alıyorlarmış diye duydum canım net olmamakla beraber
Urasinannesi Ortadoğu için duymadım genel anlamda hastaneler o şekilde alıyorlarmış enfeksiyon riski açısından ama sorup yazayım canım ben sana
Urasinannesi Nhl0606 yaa daha çok minik bebiş🤗 valla ben çikolata yiyordum hareket etmiyordu hiç sadece elma yediğimde yerinde durmuyordu öyle tahmin yürüttü 😂kendimde hemşireyim Hacettepe de . Orda da bi kaç defa baktırmak için gittim tahmini erkek deyince tamam demiştim 😁
Gunsss Marmarisdeniz doktora göre değişiyor. Ben muayene sırası beklerken birisi 235 TL ödemişti ilk muayenesine
sakar_8718 Ben geçen hafta gittim 165 tl verdim normalde yılbaşından önce 115 tl idi.bnde Bülent hocaya gidiyorum bakalım hayırlısı
Destkar Mrv__ memnun olduğunuzu yazmışsınız ulviye hanımdan önceki bir yorumunuzda.Aynı düşüncede misiniz