Betulgiller Merhaba, ön dişlerim çok sızlıyor ve bi dişim kırılmaya başladı ne yapabilirim öneriniz var mı ?
Minnosunannesi Betulgiller limon dişlere çok zarar veriyormuş ben çok yiyorum bendede sızlama oluyor ondan sordum ama bence sen doktoruna danış kalsiyum eksikliğinden oluyor muhtemelen
Duygu Betulgiller canım bi doktor görsün en azından yol gösterir kalsiyumu bol bol al süt yoğurt peynir
Burcinsahin3 Betulgiller aynı şeyi bende yaşadım kırılma hariç süt ve yoğurdu bol tüket onlar dişlerimin sizlamasini kanamasını geçirdi. Dişlerinin kırılma sebebide o. Kalsiyumu tam almadığımız için oluyor diş hekimi asistanlığı yaptım her hamilelikte bir diş kaybı dye bsey yok
BahadrGamzeTahtac Bende aynıyımmm maalesef 12 haftalık hamileyim yine başladı dişlerim hatta kırık bir dişim vardı zonk zonk zonkluyor 😭
MeryB Betulgiller canım hamileliğin de 3. Ayından itibaren dişlerde ve diş etlerinde sıkıntı oluşabiliyor. Benim diş doktorum 3. Ayı aştıktan sonra diş temizliği yapalım dedi. Sabırsızlıkla bekliyorum 4. Aya doğru yapıcaz inşallah.
Duygu Betulgiller doktorunla bi görüş canım bende geçtiğimiz haftalarda küçük bi işlem yaptırdım dişime kanal tedavi gerektiriyordu röntgen falan da çekmediler bebeğe zarar olur diye. Fakültede profesörler baktı acısı dinsin diye temizlediler gebelik döneminde diş çok zor bi durum ilaçta kullanamıyor insan fikkat et kendine canım