sumosgoksu Eceunverkanra kanda negatif görmek üzüyo bni aksam gidip vereyim içim rahat eder test kafami karistirdi
Deletedmom3 Eceunverkanra hayirli olsun insallah saglikli bir bebektir ve sana sımsıkı tutunur saglikla kucaginiza alirsiniz cok sevindim 💕
Mahbuss Eceunverkanra canım çok sevindim adina. İnşallah sağlıklı bir şekilde devam eder. Sağlıcakla kucağına alırsın bizide dualarında eksik etme ❤
Dlktpl Eceunverkanra tebrik ederim sağ saglım kucagına al inşallah bende dğn aşılama oldum 20 haftalık erken dogumum var pco tembellık derken olmadı 1 sene gecti hayırlısı hakkımızda
Eceunverkanra Bus_ak18 benim polikistik overim var o yuzden gec yumurtluyorum muhtemelen de gec dollenme oldu adete gore 5+3 ama degerim 218 cikti. Pazartesi saglik ocagina gidip bi kan vericem saglikli yukselmis mi diye sonra beklicem
Gkhnm97 Eceunverkanra gözün aydin canm rabbim kucagina almayi nasip etsin seni biliyorum postlardan cok sevindim senin adina🥰
Eceunverkanra Gkhnm97 sağol canım, inşallah sağlıklıdır bu sefer, Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah🙏🏻
Eceunverkanra Hmdsena2019 Allah razı olsun canım amin inşallah🌸 Allah’ım tüm isteyenlere nasip etsin, herkese saglik sihhatle kucagina almayi nasip etsin🙏🏻
Papatyaa00 Eceunverkanra aynen benim de öyle oldu kafamdan attığım ay hamile kaldım şuan 20 haftalığım çok şükür 🙏 😍
Eceunverkanra Papatyaa00 maşallah canımm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ben de o gunleri gorebilirim nasip etsin Rabbim🙏🏻