Gizemnaz_ Kizlee gebelik testim t bolgesi beyaz cizgi cikti isikta bakildiginda gozukuyot 2 kere yaptim ikiside ayni basina gelen varmi
Meriwa Gizemnaz_ yeni başlangıçlarda görünür görünmez arası olabiliyor en kısa zamanda kan vermeniz lazım sonra 2 gün sonra bi daha verin normal gebelik için değerin 2 ye katlamış olması lazım hayırlısı olsun
Gupssse Gizemnaz_ benim de öyleydi ben de şaştım kaldım diğer gebeliklerimi hep ovulasyon ile 1 hafta önceden öğrendim (ikisini de kaybettim)
Gizemnaz_ Nrslbkc cnm cop oldu artik kii resim cekmeyi denedim gozle gorule bilen bi cizgi hic resimde belli olmadi
2cocukluhayatadogru Kırmızı ya da açık pembe olursa pozitif o çizgi yeri beyazsa negatif anlamına geliyor canım , yine de Allahtan Ümit kesilmez tabi🤲
ffcihan Arkadaşlar adetime 3 gün daha var doktor negatif dedi sizce Bi umut hamile olabilirmiyim beta 5 çıktı
Gupssse ffcihan 2 gün sonra tekrar kan testi yaptır canım 2 kat artarsa hamilesiniz ve sağlıklı bir şekilde devam ediyor demek;)
Gupssse Gizemnaz_ eksik yazmışım kusura bakma şu an benim de böyle daha önce hep 1 hafta öncesinden ovulasyonla öğrenmiştim onlarda da cift cizgi hemj cikmisti demek istedim. Şu an beklemedeyim
Gupssse Gizemnaz_ dündü benim ama olmadim bekliyorum kürtaj sonrası 1 kere adet oldum periyod değişmiş olabilir
Atacanseda Gupssse bende kurtaj oldum 3 eylül de 14 ekimde ilk reglimdi 4 aralikta kalp atışını duydum canım inşallah seninde bebisin vardır 😊
Gupssse Atacanseda korku var bende şu sıra bilmiyrm 2 kez yaşayanlar anlar beni.ve genetikte de bir sey çıkmadı Allahım her şeyin hayrlsiini versin sizin de hayrli ugurlu olsun;)