Belmaaa Beyzanur1995 22+2 tek sorunum hızlı kilo alımım yaklaşık bir ayda aşırı hızlı kilo aldım 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🥺
Prenses001 Beyzanur1995 19 hafta bizde o günleri görürüz inşallah sonrada zaman akıp gidiyor askinda yavas geçmesini istiyorum ama bir yandan da hareketlerini net hissetmek istiyorum 😊
Beyzanur1995 Belmaaa diyet isteyebilirsiniz aşırı bi kilo alma durumunuz varsa aslında doktorunuza danışın bence bi
Beyzanur1995 pyymamm 99 dan sonrası da geçsin kavuşayım yavruma böylesi de zor benim için. Hareketlerini hissetmeyince aklım çıkıyor
Damlapilatin Prenses001 canım meraba bişi sorcam bend seni her yerde aradım bulamadım 😆 göğüs uclarim beyaz bişi olmuş ne olduğunu da anlamadim hani krem sürersin kalır ya öyle olmuş bide ağır bi koku var . İlk hamileligimde yoktu gerçi sütüm de gelmedi mama verdim. Bunda şimdiden göğüsler büyüdü sanki doluyor bide uçları öyle oldu bi akıl ver bana
pyymamm Beyzanur1995 orası öyle hissedince güzel iyi olduğunu biliyosun 🥰 ama günlerde gecmesin hamilelikte güzel geri dönüşü yok anı yasayabilmeli 🙈
Hayat Beyzanur1995 Bende bebek doğum pozisyonuna geçmiş.Doktor uzanmamı,ciger geliştirici vurmamı ,spazmalizn,noşpa forte kullanmamı söyledi.34 haftadayım.Haftayı uzatmak lazm.Ve bebeye kilo aldırmam lazımmış😔Allah hepimizin yardımcısı olsun
Beyzanur1995 Hayat canım bebeğin kilo alması için geceleri sütle muz ye,kuruyemiş, cicibebe ,nesguik ,peynir ,pekmez
Saadet26 Sevdanur91 bende aynı 25+6 🥰 bebeklerimiz şuan kaç aylık 2 hafta sonra 7 aylık dıye bılıyorum yanlış değilim demi