Erkekannesi_1 14 Şubat 18:02 de spinal sEzeryanla oğlumu kucağıma aldım fakat sütüm gelmedi sadece süt pompasıyla 2 damla denecek kadar sarı süt geldi lütfen tavsiye sütüm ne yaparsam gelir
DilekH Erkekannesi_1 canım bende 13ünde yaptım kızım hiçbirşekilde çekmeyi beceremedi kanter içinde kala kala zorla emzirdim seninki de bu şekilde mi yoksa sütünün mü gelmediğini ya da yetmediğini düşünüyorsun eğerki öyleyse bol bol boza içmeyi önerdi doktor ve hemşireler
Gzd_ Erkekannesi_1 10 şubatta da ben doğurdum helak ettim kendimi sütüm gelmedi diye rezene hurma su devamlı iç pompayla uğraş çarşamba çıkmıştım hastaneden dün göğsümden aktı sütüm bildiğin mutluluktan uçtum inşallah gelir tez zaman da 🙏
Sltnzlm Erkekannesi_1 canım normal yaptığım halde 3. Gün sütüm gelmeye başladı ilk başlar sarı gelir zaten siz emzirdikçe gelir ama bebeğiniz doğru bi şekilde tam tutması lazım hem sütün gelmesi bende yara olmaması için 💞
Gunay_18 Erkekannesi_1 sarı süt dediğin çocuğun mutlaka emmesi gereken süt hemen sıcak suyun altına gir su biraz yaksın vucudunu omuzlarına gögöslerine iyice tut sıra sıra kıvırcık kuru soğan tüket yoğurtlu çorbalar yiyebilirsin ama sıcak suyun altında iyice kal süt damarların açılsın benimde doğumdan sonra gelmez sutumm ben hemen böyle yapıyorum
Z_h_c Doğum sonrası (özellikle sezaryen) anne sütü dolup taşacak diye birşey yok ki. Bebeğinin midesi şu an bir kiraz büyüklüğünde, bir kaç damla vermen bile onu doyurur. Senin bünyen onun ihtiyacına göre süt üretir, emzirdikçe artar biraz güven kendine
Bottesini İlk başlarda çok normal memeye tutturup bebeği sonrasında da makine ile çekmeniz gerek zamanla gelecektir.bu işlem akış sağlanana kadar olacak.kolay gelsin🙏
ipekveannesi Erkekannesi_1 kotmix damlayı öneririm yengemde sezaryen doğum yaptı onunda sütü gelmemişti biri bu damlayı tavsiye etti ona hemen sütü geldi inşallah seninde gelir