Merhaba arkadaşlar. Hepiniz gibi ben de hamileliğin son zamanlarında burada doğum hikayelerini okur dururdum. Doğum hikayesini hemen birkaç gün icinde yazmayanlara da kızardım 1 ay sonra vs yazıyorlar olayı unutuyorlar sıcağı sıcağına anlatmıyorlar diye icimden geçirirdim ne alakaysa 🤷🏻♀️ ben hemen yazıcam demiştim ki öyle olmadı malesef anca yazabiliyorum 50 günlük olduk 😍
32 hafta sıkıntısız giden gebeliğim o hafta doktor kontrolğnde bebek kilosu 3200 geldi doktorum fazla oldğnu bebeğin 1 haftada ortalama 400gr kilo aldığjnı söyledi diyet verdi vs derken bebek 38+6da 4kilo 100 kg geldi normal doğum zordu ama istiyordum ameliyat korkum vardı fena şekilde neden bilmem. Doktorumda normal doğuma yönlendiriyordu. Fakat çatı muanemde önkemiğin basık olduğunu söyledi normal doğum çok zor bir ihtimaldi risk vardı benim nabızda sürekli 120 130 civarı oluyordu son aylarda bütün bu ihtimaller birleşince korktuğum başıma geldi Sezeryan.. Hemen ertesi güne anlaştık. Hastaneye geldik serum vs takıldı ki benm sancılarım cıkmaya basladı hafif ve aralıklı. Öylece beklerken görevli sedyeyle geldi odaya ve hadi gidiyoruz dedi. O an öyle Bi korku ve heyecan geldi ki aklıma kaçmak bile geldi (sünnetten kaçan çocuklar misali 😂) eşim ameliyata girmek istedi fakat almadılar ben daha da korktum. Ameliyathaneye girdim ve spinal olacağı söylendi ben de öyle istiyordum belimden bir iğne yapıldı o an bacağımı elektrik çarpar gibi oldu sonra uzan dediler uzandım ve bacaklarım hemen uyuştu. Bu arada ameliyathane de genç Bi çocuk vardı abla ben sana olanları anlatıcam sen de bana hissettiklerinş söyleyeceksin konuşacağız sürekli dedi ve biraz rahatladım. Sonta taktılar ve pek bişey hissetmedim s
Uyuştğmdan emin olunca başladılar ama öyle heyecan var ki nabız yüksekliği zaten var bende iyice tavan yaptı galiba o sırada midem bulandı cocupa söyledim hemen iğne yaptı ve geçti. 20 25 dk sonra bir ağlama sesi Allahım oğlumm doğmuştu. 😭 Ağlıyordu, Hemşire yanıma getirdi ve sustu o an ne söyledim hatırlamıyorum 😭😭 bebeğim kontrol İcin gitti sonra odaya almışlar 30 dk sonra falan ben de odaya cıktım çok fazla titriyordum odaya geldim bebeğim oradaydı çok güzeldi 😍🥰Allahım bitmişti hiç acı hissetmiyordum neden bu kadar korkmuştum ki kendime kızdım🤷🏻♀️ yanımda yatan bu melek benim bebeğim miydi benim oğlum muydu çok garipti ama cok güzeldi.. 💞Akşama uyuşukluk gitti ama ağrı kesici yaptılar gece hemşire Bi kaç adım yürüttü o zaman sanki karnım yere düşecek gibi hissettim 😄 ertesi gün kendim az az yürüdüm kalkmak ve yatmak zordu yürümrk kolaydı benim İcin onun dışında acı yoktu hala kendime korktuğum için kızıyordum boşunaymış 1 haftada tüm acılar geçti sadece yatıp kalkarken hafif oluyordu sonra o da gecti şimdi cok iyiyim 13 kilo almıştım 10 kilosu gitti 20 günden sonra da korse takmaya başladım. Şuan bebeğimle yeni çok güzel Bi hayatımız var o yokken aile değildik sanki eksiktik şimdi tam olduk şükür hepinize güzel doğumlar diliyorum
benim gibi boşuna korkup kendinizi kasmayın sorularınız olursa yanıtlarım uzun oldu hakkınızı helal edin 😍🙏🏻🙏🏻