Duygukc Merveeegook belkide alerjin var herhangi birşeye kediye köpeğe yemeğe benim annemdede strese bağlı tüm vicudunda kaşıntı ve döküntü var doktor ilaç verdi ve sabunla yıkanmaması gerektiğini vicudunu nemli tutması gerektiğini söyledi vicut kremi aldık azalma var ksşıntılarda
Melisuzg Merveeegook ya seni üzmek istemem ama bir yıl önce doğum yptım bendede bir şey bulamadılar doğum öncesi son iki hafta özellikle bacak ve sırtta kaşıntı basladı doğurdum 4 ay daha ağlayarak kanatArak kaşındım hala arada az kaşıntım var her bölüme gittim sayısız kan verdım bol bol soguk suya tut kasınan yerını yine hamıleyım doğumdan cok kasıntıdan korkuyorum Allah yardımcın olsun
Mavilianne Merveeegook Bu durum ablamda vardı. Çok zor bir şey. Doğuma kadar bunu maalesef yaşadı. Hiç bir şey çıkmamıştı tahlillerinde. Sizin az kalmış şükür ki doğuma
DeryaToprak Merveeegook ben de 34+1 deyim ben de başladı o kaşıntı anlayamadıgım şekilde her yerim acayip kasınıyor😔
Merveeegook Bütün vücüdüm da artık dayanamıyorum hep kabarcik ve sakat oldum 17 şubata sezeryana alıyor doktor
Merveeegook Melis Melisuzg safra asiti testi yaptırdım karaciğere bakıldı hiç bişi yok doktor gebeliğe bağlı dedi 3300 olmuş dedi 37+2 istesen alalım dedi çünkü dayanacak gücüm kalmadı kortizonlu iğne yapmaya başladılar artık ama faydasız
Melisuzg Merveeegook umarım dogurunca geçer cok kötü olduğunda emzirmiyorsan atarax kullan ksşıntı giderici özelliği var
Dmrzlm O kasıntı olayını 2 aylık hamileliğimde beri cekiyorum heryerim yara içinde kasındıkca kanıyo duan 24+3 üm kasıntıdan agladıgım günler oluyor cildiye doktorunun verdiği kremler yaglar daha cok arttırdı 😥
CanselMayis Merveeegook bende asırı derecede kasınıyordum safra asidime bakıldı 40 cıktı doktor 37 dayanırsan dayan dayanamazsan 36 da gel alalım dedi dayanamadım 36 da dogum yaptım 1 ay oluyor dogum yapalı sizde bi degerlerinize baktırın bence iyi birşey degıl cünkü eger kolestaz sa bebekginiz içinde sizin içinde tehlikeli olabilir