Burcueksi BabyD canım net bir hareket hissediyor musun ? Bende 18+3 üm. Net bir hareketlenme hissedemiyorum. 65 le hamile kalmıştım şuan 70 kiloyu görüyorum 😕 sanırım ekmeği azaltmak gerekli.
BabyD Burcueksi ben 7 kilo aldim😅 Beyaz ekmek hic yemiyorum haftada 1 gun makarna 1 gun pirinc pilavi. Abur cubur yok yine de aliyorum demek ki yapiyla alakali. Hayir net hissetmiyorum boyle nasil desem 2 gunde bir icimde bir dalgalanma gibi. Doktorum bagirsak hareketleri de olabilir 20.haftada tam olarak hissetmeni bekliyorum demisti☺️
Aise_35 Prenses001 önümüzde ki hafta yada 21. Hafta da gidebilirim daha hastaneden randevu almadım ama net 21. Hafta daha etkili diyorlar . Sen ne zaman gideceksin
Prenses001 Aise_35 ben ilk çocukta 20 21 arası gitmiştim 2.De 19 da gitmiştim bundada 19+6 da gideceğim
Glshhh28 bsramut bizde 20+5 iz. Kızım olacak :) geçen hafta gece olan el uyuşması ve ağrım bu hafta gündüzleri de devam ediyor. Gece uyutmuyor. 17 haftadan beri magnezyum kullanıyorum. El ağrısına çare arıyorum..
Burcueksi BabyD yapıyla alakalı bence de , benim yapımda kilo almaya çok müsait . yine de biz dikkat edelim ne kadar az alsak sonrası için o kadar iyi 😆
Nevink Burcueksi 20.haftada kesin hissetmek gerekiyor diye hir sey yok kisiddn kisiye gore degidiyor bu durum ozellikke ilk hamilelikse biz 21.haftadayz ben hala net bisey hissrtmiyorum mesela detayli ultrasoni yapan doktr daHa bir ayin var hissetmek icn hissetmiyorm bi sknti var sanma dedi benim biraz suyumda fazlayms ondanda biraz daha gec hissedersn dedi 🙂
Burcueksi Nevink içimi ferah tutmaya çalışıyorum ama insanlar soruyor hareket hissediyor musun diye pek değil diyince sanki kötü birşeymiş gibi moralimi bozuyorlar. Keşke yorum yapmasalar 😕 sadece o canımı sıkıyor bende kötü düşünmeye başlıyorum bu sefer 😣
Caltintas 22+0 dayız oğluşumla ☺️ Şimdiye kadar 7-8 kilo aldım ama iştahım çok açık ne yapıcam bilmiyorum 😬 Bu ara el ayak şişmesi başladı başka da bi sorunumuz yok şükür. Hepimize hayırlı doğumlar inşallah 🥰
Nevink Burcueksi Anliyorum canim bana da oyle yaptilar hic takmadigim halde soyleye soyleye kafami karstrdilar ama doktor son noktayi koydu hatta gozumlede gordum bebegimn orada nasil hareket ettgini benim hissetmem icn vakit var sadece takma kafana 🤗
Mkylz merve-21 21+6dayız kasık ağrılarım fena, parmaklarımı zaten söylemiştim sürekli ağrıyor ve takılıyorlar 🤭 onun dışında şükürler olsun bi aksilik yok 24ünde detaylıya gireceğiz, oğlum olacak 😻
190734 Zehranur10 canım bende 17+4üm temmuz başına mi denk geliyor uygulamalara gire 40.hafta temmuz sonuna denk geliyor ???
Zehranur10 ECeren gunumuz aynimi canm bnm 2.dogumum olucak sezeryan temmuz 11 15 arasi dogurucam ins😊
ECeren Zehranur10 benim ilk maksimum 21 temmuz dedi drmız ( bir aksılık olmazsa) heycanlıyım panikteyim ve tedirginim 😌