Eveettt kızlar minik şeftali oğluma kavuşma hikayemi anlatıyorum 🥰 ben 5 cm açıklık ile sancım yok bir halde ve bebeğin kafası hala yukarıda yerleşmemiş şekilde sürekli gidip geliyordum doktoruma ve 13 şubatta da aynı nasıl olsa sancım yok olmayacak düşüncesiyle annemle hastaneye geldik. Doktorum sancın hala yok 5 cm açıksın elif gel yatıralım seni sancını beklersen Allah korusun kordon saekabilir riske atamam bunu artık daha fazla dedi ve yatış işlemlerini yaptık suni başladığımızda saat öğlen 11 di ve doktorum 20 dk sonra gelip suyunu patlatıcam ve bebeğin başını yerleştircem dedi tamam dedim 20 dk sonra doktorum geldi suyumu patlattı başı yerleştirdi nst ye bağlı şekilde baş yerleşince sancılar fazlasıyla arttı tabi yaklaşık 40 dk suni sancı aldım sancılar 5 dk da bir şiddetli hale geldi ve sonrasında doktorum kontrole geldi açıklık tam dedi doğumhaneye alalım doğum haneye alındım çatala sol yan yatıp ıkınma hissi gelince ıkınma mı söyledi doktorum baş iyice yerleşsin diye 3 ıkınma sonrasında baş geliyor düz yat elif dedi doktorum normal çatal pozisyonuna geldim ve 3.güçlü ıkınmamda bebeğimin sesini duydum hemen istedim ve kucağıma verdiler o an herşey unutuluyor kızlar gerçekten o çektiğin sancıların hepsi Bi anda unutuluyor sonra dikişlerim atıldı odama alındım emzirdim Allaha şükür ikimizde çok iyiyiz sadece benim dikişlerim çok ağrıyor oda geçecek 🥰 sorularınızı alabilirim