Bugun saat aksam10,20 gibi mucizeme kavuştum Allah'ıma şükürler olsun. Bende dogum hikayemi paylaşmak istedim. Bugun sabah nişanım geldi ve hafif sancılarım vardı hastaneye gidecektık zaten bugun kontrol içın
Ve gittigimizde doktoruma bildirdim nişanımın geldıgını ve hafif sancılarım oldugunu tabi hemen nst ye bagladılar sancım cıktı acılmama baktılar 3, bucuk santım olmustu beni hemen yatırdılar. Sancılarım artmaya başlamıştı zstrn ve alttan muayene yaparken suyum patladı. Ve sonra daha da sıddetlendı. Ama korkulacak kadar bi şiddeti yok son zamana kadar. Doktorum bana acılmamın hatıka oldugunu ve sancılarımı guzel karsıladıgımı soyledı, ben sancım gelince derin nefes alıp veriyordum kızlar eger bagırırsanız sancısı daha cok can yakıyor. Ve baktılar ki artık acılmam 10 cm olmus brn bu arada bagırıyorum sancılarım gelince cunku artık son zamanlar bagırma istegı geliyor. Ama brn yinede bagırmamaya calıstım nefes aldım verdım. Doktor da artık bebegın gelıyor dıyıp beni catala oturttu ve cok sukur iki ıkınmada yavrumu kucagıma aldım ıkınırken bagırmadım ses cıkarmadan ıkındım ve bunun cok faydası oluyormus bebegı sert itiyormusuz. Dikişlerim de biraz zorladılar sadece cunku derim cok hasassmıs. Biraz agrım var sımdı ama cok ıyıyım bebegınızı gorunce hepsını unutuyorsunuz gercekten o bir mucize. Dogumum kolay oldu acılmam hızlı oldu ve beş dakikada dogurdum Allaha bin şükür. Allah herkese brnim gibi kolay dogum nasıb etsin. Sorularınız olursa sorun lütfen