AysenurSarenur Happpm bende 19+5 oldum iki gündür hissediyorum ama bi sabah 8 de bi de gece 11 de başlıyo kişiden kişiye değişir canım benim arkadaşım 6 aylıkken hissetmeye başlamış endiselenme 😊
NurseB Happpm ben de o kilolardayım çok hafif hissetmeye başladım ama karın kaslarında kuvvetli olabilir o zaman da hissetmezsin zaten 22 ye kadar normal hissetmemen
Hilal04 Kızlar ya bişey sormak istyorum biraz komik olcak ama 😂😂 bende 11 haftalık hamileyim daha çok var hissetmeme biliyorum ama tekmelerini hissedince canınız acıyor mu yani veya nasıl sorsam ben biraz korkuyorum tuhaf bi şekilde 🤦🏻♀️
Eylul_ Hilal04 Bende senn gibi dusunuyordum da yok acımyor canin ben şu an 25 haftalgm kıprtı gibi bisey ama. Büyüdükçe ne olur bilemem 😊😊
Usluglhn Hilal04 baslar da acımıyor kucuk oldugu icin ama son haftalar da guclendigi ve buyudugu icin aciyor. Yani en azindan benim oyle. 36 hafta olucaz kaburgalarima legen kemigime oyle tekme atiyor ki canimi acitiyor resmen. Ama arkadasimin oynamasindan dolayi hic cani acimamis zaten cokta oynamiyormus.
Dibeee Happpm herkeste farklıdır korkma cnaım ben 14 haftadan beri hissediyorum suan20+6 yım 2 haftadır babası bileelini koyunca hissediyor 2 haftadır dahada güzlü vuruyor ama sanırım zayıf hamile kaldım ondan erken hissetmisolabilirim