Faray gfazlioglu bende de var batıyor çok rahatsız oluyorum, ne oturabiliyorum ne uzanabiliyorum 26. haftaya girdik ağırlaşmaya başladım sanırım
Sinem92 gfazlioglu benimde kaburgalarım Ağrıyor özellikle sabahları kalktığımda 26. Haftamdayım son bir haftadır özellikle böyle
Sengul00 Benim de Stressli is Günlerimde fazla olmustu, Doktor bakti normal dedi Galiba Stress olunca Akinti daha fazla olabilir, yinede Doktora görün Derim icin rahat eder 🥰❤️😘gfazlioglu 18.
Gul6100 Bendede 1 haftadir var suan 24 haftaligiz oturdugum zaman sanki kaburgalarim birbirine girmis gibi agriyor nefes alamiyorum
gfazlioglu Gul6100 evet bi batıyor bi ağrıyor kötü 🙁 bu haftalar normal sanırım yaşayan arkadaşlar var
Gul6100 gfazlioglu Ben ilkten yemegi fazla kacirdim da midem zorladi diye düşündüm sonra baktim yok otururken azicik öne egilsem agri giriyor. Evet öyle galiba 🤷♀️
Snygrl Aynı sorun bende de var ne yazıkki uzun zamamdır 35+5 olduk doğru düzgün ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum 1-2 dk da bir pozisyon değiştirmem gerekiyo bazen çok şiddetli oluyor geçiremiyorum baya kıvranıyorum Allah yardımcımız olsun 😏🙏🏻
gfazlioglu Snygrl ay o haftalara kadar sürerse bu eyvah 🤭 valla Allah yardım etsin zorluyor gerçekten
Snygrl gfazlioglu magnezyum içmeme rağmen var hatta daha çok artıyor bu haftalarda ağırlaştıkca yani 36 da magnezyumu da bırak dedi doktorum daha kötü olmasından korkuyorum 😏
Ayse_3 Bnm ikinci gebelik o yüzden tecrübeliyim o konuda kaburgalar acılma yapıyo organlar dagılıyo ister istemez vücut degişiyor arılar ondan canlarım
Snygrl gfazlioglu tam hatırlamıyorum ama 20 li haftalarım falandı heralde bacaklarım tutmuyordu resmen çok çabuk yoruluyordum ilk başladığımda kramp sıkıntım yoktu kullandığım süreç içerisinde illaki kramplarım oldu ama çok az oldu