Duyguslabebegi matrushka servikal uzunlugunuz mu kısaldı ki açılma muayenesi yapıldı size ? Doktor açıklama yapmadı mı
Ftsctn_20 Bu muayene normal olarak ne zaman yapiliyor şu an 35+3üm kimse muayene etmesi beni daha erken mi geç mi bilmiyorum. Siz 26 deyince düşündüm bı an.
Kubrabhn90 Ftsctn_20 ben bugün gittim 36. Haftadayım doktorum Perşembe yapacak yani 37. Haftadan 2 gün almış olucam bundan öncesinde yapılmıyor
matrushka Glstnt Malesef boşu boşuna muayene oldum, araştırma hastanesi olunca en ufak şikayetimde her şeye baktılar ona bile. Şikayetim de iki gündür bebeği çok az hissetmemdi.
Glstnt matrushka beni doktorum 37 de bile muayene etmedi erken daha 38 de edelim doğumu tetikleyebilir diye. Muayeneden sonra ne dedi peki doktor inşallah bebeğiniz iyidir.
Tosbikim matrushka bende hissetmiyorum diye gece acile gitmiştim. Ebe muayene edecem dedi ne müşteri dedim. doktor istemiş dedi. İzin vermedim benim.agrim sancım yok kalp atışını duysam yeter dedim. Nstye bağladı muayene istemediğim.icin de imza aldı.
matrushka Glstnt Teşekkür ederim bebek iyi çok şükür her şey yolundaymış. Muayeneden sonra bişey demedi eldiveni çıkarıp odadan çıktı gitti. Sayko bi gün geçirdim 😄
matrushka Tosbikim O an basiretim mi bağlandı bişi diyemedim ben ya. Az daha gece de yatıracaklardı istemedim imza verip çıktım.
matrushka Duyguslabebegi Hayır servikal uzunluğum normaldi. Araştırma hastanesi olduğu için her şeye baktılar sanırım biraz da asistan doktorlar öğrensin diye. Ama hala ara ara kahverengi akıntım oluyor canım sıkıldı ya