A dostlar bu cümleyi yazacağım aklıma gelmezdi. Ama yazıyorum. Yani normal doğum olmadığı için aslında doğurdum da diyemem. Sonuçta bebek ameliyatla alınıyo 😂 aslında her şey vajinalm muayene il başladı hatta dünden beri postlara yazıyordum muayenedn sonra ağrısı olan var mı diye. 1 cm açıklık var demişti doktorum. Öğlen vaktinden gece 3 e kadar evde bel ağrısı sancı çektim. Bir an altımda bir sıcaklı hissettim ve vc ye gittiğimde kanama gördüm. Tam normal derken o da ne?? Suyum geliyordu.bu durumda evde duramazdım hemen hastaneye gittik. Gece 3 den sabah 9 a kadar normal doğum ağrıları çektim en azından denemek istemiştim. Ama sabah en son 3 cm açıklıkla kafamı duvarlara vuracak gibiyken ilerisini düşünemiyorum dedim ve sezaryen olmak istediğimi söyledim. doktorum spinal önerdi ama ben istemedim o an sadece uyumak istiyordum zaten spinale de cesaretim yoktu. Bu nedenle genel istedim ve hemen işlemler yapılıp 30 dk içinde çıkmıştım. Şu an çok şükür iyiyiz. Zorlanmadm diyebilirim. Sorusu olan varsa cevaplayabilirim.
Ama benim de bir sorum var. Gaz nasıl çıkar😂😂😂 akşam 6 dan bu saate en az 6 kez yürüdüm. Su içiyorum başka napabilirim🙄