Homozigotmutant Arkadaşlar birissine.com san lohusa pijamaları aldım gerçekten çok uygun fiyatlı ve kapıda ödeme var bakın isterseniz kumaş kalitesinde güzel 👍
Edirefp Homozigotmutant evettt benimkide bugün geldi çok tatlı aynen resimdeki gibi bende birissine.com dan aldım 40 tl 6 lirada kargo ücreti var. Alacak olanlar hiç tereddütsüz alabilirler
Fatmafatma Homozigotmutant ben bakdimda siteye direk lohusa pijamasi olarak yok pijama kategorisi var oradan mi sectiniz
Homozigotmutant Edirefp evet pahalı olanlara hiç gerek yok çünkü günde bir kaç kere bile değiştiriyormuşuz pijama son ay 2 tane daha alacağım 😊
Ekksl Edirefp Ben de sipariş vermek istiyorum sizlere güvenerek 🤗 yalnız beden konusunda tereddütüm var. Model M besen giymiş ve oldukca zayıf gibi ona bile tam olmus 😬 hangi beden aldınız siz
Edirefp Fatmafatma Obsesifk Ben xl aldım ama pişmanım şuan çok geniş. Hemde alt pijaması ayarlanabilir şekilde beli. Bende henüz yıkamadım. Umarım boydan çekmez enden çeker 🙂
Btl_ozn Polkan marka lohusa pijamaları var fiyatlari uygun 3lu set halinde internette denk geldim alıp kullanmadim ama bir iki sitede satısı var kapida ödeme olarak isteyen bakabilir ben onden düğmeli modellerden aldım sonradanda kullanilabilir modellerden
sdtemy Bende guzel bisi aliyim diye cok Arastirdim eminonunde gezerken buldum pamuk saten cok guzel cizgili havuzlu handa en alt kattaki magazada
Elifrana Burdan görüp şimdi ben de sipariş verdim bakalım ☺ Bi tane pahalı bişey aldım zaten bi de bu olsun diye düşündüm✋🏿 Tavsiye eden arkadaşa teşekkür ederim ☺ Homozigotmutant
Homozigotmutant Kızlar daha yıkamadım ama bence çekmez daha zamanım var neden şimdi aldım bilmiyorum ben 😂
Edirefp Ekksl ben şuan 81,5 kiloyum xl aldım Doğumada daha baya var tahmini 87 ile Doğum yapıcam bana baya büyük geldi. Siz kilonuza göre ayarlayın
Bsnrck Homozigotmutant güzel bi siteye benziyor ama guvenebilir miyiz ki 😀 ben cok tereddüt ediyorum da böyle netten alisveris yaparken
Edirefp firdevs çok geniş ben tahmini 87 ile falan Doğum yapıcam xl aldım çok büyük. Ama alt pijaması ayarlanabilir şekilde beli