dilekkrtp Ya kızlar sabahtan beri araştırıyorum herkes farklı bi şey yapıyor siz nerde yaptırdınız nasıl yaptırdınız ne kadara yaptırdınız bi yardımcı olun ne olursunuz ya
Semadefne35 dilekkrtp ben tepecik eğitim araştırma hastanesnde yaptrdım 23. Haftaya kadar yapıyolar ama erkenden randewu alman lazım
Ygmroglcn dilekkrtp canım çınarlı kadın doğuma gidiyorum normalde ama fiyatı 350 tl idi bende alsancak mr ı buldum 200 toye aynı gün gittim çokta ilgiliydi 🙏🏻
Ayysseeee dilekkrtp Bende 21 ci haftada yaptırdım tınaztepe hastanesine gidiyorum doktorum yönlendirdi Prof.dr Serkan Güçlü özel muayenesinde yapıyor ve mükemmel bir doktor fiyat 450 tl di ama yeni yılda 500 die biliyorum pahalı ama hakediyor 🤗
utnuspirinc dilekkrtp canim bende daha yeni persembe gunu gittim detayliya alsancak mra gittim fiyati 200lira kart nakit hepsi ayni oluyor muge diye bir doktor bakti biz cok memnun kaldik ilgili alakali guzel bakip bana da herseyini gosterdi tavanda sende izliyorsun zaten guzel yani ben memnun kaldim cok😊
Semadefne35 Semadefne35 walla canım herkes durumuna göre yalnış anlama ben devlette ücretsiz yaptırcağım şeyi gidip özelde 300 500 liraya yaptıramam. Aynı şekilde ultrasonda bakıyolar nede olsa 2. Gebeliğim 2sinide tepeckte yaptım. 2 kere gidiyosun ama nolcak önden randewu aldım normal polikinliğne ordan detaylı ultrason için randewu almak istediğimi söyledm hemen yönlendirdi randewumu werdiler werilen tarihte gittim o kadar
Aysessss Prof dr sabahattin altunyurt, dokuzeylülde bölüm başkanı, alsancakta muayenesinde hasta kabul ediyor
Degisken Semadefne35 sizin gibi düşünüyorum .18 haftamdayım. Tepecik detaylı için randevuda sıkıntılımı ? Ben 20 de kadın doğumdan rand. alıcam. Bazıları geceden git dediler burda bilemedim
Minik_mucize94 dilekkrtp ege üniversitesi uzman perınatolog ahmet özgür yenıala yaptırdım cok da guzel baktı 210 tl ödedım
utnuspirinc dilekkrtp ben randevu almıştım 21.haftam icin istedgim gun saate verdiler bi bes dakika kadar bekledim direk aldılar
Semadefne35 Degisken 20. Haftanda randewu için geç diyebilirler canım bence hemen bu hafta git anca alıyosun randewuyu ben gittim 7 hafta sonrasna vermişti bence bu hfta hemen git :) hiçbr skıntıda yok hastanenin içinde yapıyolar önceden başka yere yolluyolardı mesela ama şuanda hastanede yapıyolar gayette güzel bakıyolar
Annece dilekkrtp bende tepecikte yaptirdim csnim randevu almadım sabahtan ilk gelen 3 kişiye yaptıklarını söylediler çok cokkk erken saatte gitmiştim o şekilde yaptirdim sıra alıp bir de beyaz bir kagit vardı hasta kayıt odasının camında o cama akşamdan gidip ismimi falan yazdım oylelikle ilk sıra da almışlardı beni
Degisken Semadefne35 teşekkür ederim inş kolayca hallolur işim. Geceden beklemek bu soğukta zulüm çünkü
Arslan04 dilekkrtp Serkan güçlü kesinlikle İzmir’de en iyi doktorlardan birisi ben cok memnun kaldım detaylı ultrosonu ona yaptırdım şiddetle tavsiye ederim. Özel klinik de hizmet veriyor