Esila4549 asmitaskiran deterjan duru granul matik aldım ıslak mendil de slipy bezini de prima aldım yalnız şampuan daha almadım bir eczacı arkadasım önce dalin dene eger cildi alerji yaparsa yada kurutursa sebamed yada mustela ya gec dedı cunku bu sampuanlar pahalı dalin ters tebkı verince al dedi bende kararsız kaldım dogrusu ve son olarak bebek yagını bıldigımız orijinal zeytın yagını kavurup kullanacam butun yaglardan ıyı dogal e vitamini icerıyor bunların hepsini şokta bula bılırsın canım ordan aldım ben şampuan harıc
Elifeminask asmitaskiran bn 23 haftadaym dalin granül sabun aldim. Dalin islak mendil aldm ve unibabyide aldm. Yumosuda dalin almayi dusunuyrum.sampuanda dalin
Arasbaran asmitaskiran şampuan,pişik kremi,sabun ve bebe yagını sebamed yenidoğan serisini aldım. Mustelada ıyı fakat cok ve gereksız pahalı sebamed de onun kadar iyi rahatlıkla alabılırsın. Bez ve ıslak mendılde sleepy yenıdogan.
Arasbaran Dalin ürünleri yenidoğan için pek önerilmiyor. Daha sonrası ıcın daha uygun. Bezde de prima iyi degıl petrol türevi var ıcerıgınde. Mühendisin oglu dedınız falat önerilerinde dalin ve prima yazmıssınız demekki pekte dıkkate alınası biri degıl kendılerı cunku yanlıs bılgı. Babam sektörün içinde ona sorarak aldım herseyı.
Arasbaran Serap0733 yukarda birisi yazmıstıda önerilerinde var dıye oyuzden söyledım. Yoksa ben neyı onermıs önermemıs acıkcası bılmıyorum bakmadım hıc
SEVGi1990 Kızlar ben bebek şampuanı, sabunu, pişik önleyici kremi , ıslak mendili set olarak chicco'nunkini aldım aramızda daha önce kullanan veya fikri olan var mı?
Pearly Bebek bezı prıma aldım. Sampuan sabun yağ için sebamed, pısık için sudo krem aldım. Islak mendıl de unı baby nın yenı doğanını alıcam
Dkktlbsra asmitaskiran pişik kremi mustela şampuan hipp deterjan duru granül ıslak mendil babyme aldım mühendisoğlu diye bi sayfa var orda yıldızlar listesinde bu ürünler de vardı bunları tercih ettim