Gurdallss Kizlar merhaba. Dün tam 29 haftalik olmustuk bebegimin kilosu 1800 gram olmuş haftasina göre biraz fazla geldi bana sizde durumlar nasil? Bir de 4 kilo üstü sezeryan diyorlar dogru mudur?
Islim123 Gurdallss canım doktorunun ne dediği önemli hicbir bebekle kıyaslama bende evet ilk doğum icin 4 uzeri muht3mel sezeryan diyorlar ama nadir de olsa normal yapanlar var elbet yok değil
Dilara-2222 Gurdallss benim bebeğimde 4 kilo 200 grm doğdu sezeryan oldum ama benim çatı darlığımda vardı açılmam olmadı hiç
Gurdallss Selimem Yumurta süt kefir özellikle muz ve bulgur pilavi :) anne ve babasi 5 kiloya yakin dogdugu icin şaşrmıyorum fizyolojik anlamda🙆🏻 saglikla gelsinler insallah
Gurdallss Asla kıyas yapmak icin sormadim tabiki her bebiş farklidir, hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin Rabbim.
Ecs18 Ecs18 Gurdallss evet oldum normalde 37-38 de yapılıyor ama 35+5 de sancım çıktı nts de doktorum yaptı çatı muayenesini çok korkulacak bir şey değil ama ben çok kastım kendimi
Gurdallss Dilara-2222 Çatı elverisliyse 4 üstü normal doguranda var demekki ben cogu kez direk sezeryana alindigini duydum da
iremss Gurdallss son haftalarda çatı muayenesi yapılıp, bebiş hala kilolu ise uygun değilseniz normal doğuma o zaman sezaryen söz konusu oluyor 🤷🏼♀️ Bu haftalarda birden kilo alıp sonraları normale de dönebilir minnoşunuzun kilosu 🌸
SnmTt Gurdallss oo baya iyiymiş kilosu maşallah😌 ben 29 haftamda gittiğimde 1550ydi biraz kilolu olcak normal doğum zor ama belli olmaz demişti sizin bizden de fazla 🤭🤭
Gurdallss SnmTt sanirim benim sonumda sezeryan😒 son günlerde günden güne bile kilo aldiklarini düşünürsek😍 hayirlisi olsun hakkimizda hepimizin insallah
Ask_H Gurdallss kilosu biraz fazla sanırım haftasına göre önce annesi çok sorun değil ama canım bence gayet iyi 🥰 doktorunuz ne dedi