esrerkn Ozgdnc bir fikir olur mu bilmem ama 1. Acun 2. Dünya da koyabilirsin ☺️ Anlamdaş olur. Derya - deniz gibi 💜
esrerkn Ben henüz çok yeniyim ama erkek olursa eşimin hayali Mustafa Kemal (Atatürk hayranlığından) . Bende madem öyle Ata-Atahan falan koyalım diyorum. Tercih tamamen bana kalırsa Dorukhan çok hoşuma gidiyor bu aralar. Cihangir kulağa hoş geliyor çokta sevdiğim bir öğrencimin adıydı 😊 bir arkadaşımın bebeğinin adı AyazAlp ben koyamam ama size fikir olabilir 💜
diloscn esrerkn bende asil olsun istiyordum ama arkadaşım koydu o ismi bi sene önce bebeğine.şmdi bende koysam ondan almış duymuş gibi olacak diye hayal ettiğim iaimden vazgeçtim,bu konyla ilgili be düşünüyosnz 👀
esrerkn esrerkn ha birde Deha ismi !!!💜💜💜 isminin anlamını taşırsa diye düşündüğümden . Dahî olsun oğlum 😍
Tugce_Ulu esrerkn Bizimki de benzer bir durum. Eşim de ben de Atatürk'çü olduğumuz ve kayınbabamın ismi Mustafa olduğu için biz de Mustafa koyacağız Allah'ın izniyle. 😇 (Bu isim için birkaç neden daha var tabi uzunca yazıp da sizi sıkmak istemedim. 🙈)
Havva_cskn diloscn umut ali , yigit eren, eymen kayra,yagız, ve doruk bizim 28 gün kaldi karar veremedik eşim hic birine sıcak bakmiyo cünku🙄😒
esrerkn diloscn bende aynı düşünceler içerisindeyim. Yakın arkadaşımın bebeğinin ismi şehirler ortamlar farklı insanlar evet ama sonuçta ben biliyorum arkadaşım biliyor . Kıskandın koydun demez ama ben öyle hissederim . Asilin yanına bi isim eklenebilir belki sizde ?
Kumsaln_annesi diloscn Şahsen ben hayalimdeki isimden vazgeçmezdim. Aileden birinde olsa koymam tabi ama arkadaş farkli bence içinizde kalmasın koyun
Emelce diloscn bizim de var eşim Çınar diyor aslında bende seviyorum ama başka ilde yakın arkadaşım koydu başka isim mi kalmadı mı der mi içinden diye düşünüyorum herkes koy bir şey olmaz desede içime sinmiyor
diloscn esrerkn zaten ilk isim babamın adı olacak inşallah İsmail Asil eğer koyarsam ama koyamam heralde ben yine aynı şehirdeyiz sosyal hesaplarda ekliyiz falan 👀
Arasbaran diloscn Aras baran ismine karar verdik. Arası ben cok ıstıyordum aslında aras toprak yada aras doruk olsun ıstedım fakat birinci ismi ben koyunca ıkıncıde babasının ıstedıgı olsun tabı bencıllık etmeye gerek yok🙂 sonuc aras baran olcak ınsallah