Sedatrk smyye-12 ayy ne güzel el birliğiyle popüler yapalım bu ismi 🤩 bu arada isimleri gibi şanslı mutlu olurlar inşallah 😊
Ayca517 Bizde Buray düşündük fakat pek icime sinmedi gbi bilemiorum yanina bir isim daha mi yoksa baska isim mi bilemedim 🥴🥴
Handesiir Yesim bayıldım çok güzel.rabbim sağlıkla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin.doğan bebeklerinizede sağlıklı,uzun ömürler versin inşallah
ipekcim Sebanur13 bende Ammar istiyodum ama dedemizin adi olucak Osman yanina ammar agir olur doye Ardıl olsun dedik. Osman Ardıl 💕
Sebanur13 ipekcim Bizim daha eşimle sevgiliyken koymuştuk ilerde çocuğumuz olursa bu olsun diye .Kayınvalıdemlerde Mustafa koymak ıstedıler kırmak ıstemem 🥰
Ktugbaa ipekcim herkes aynı şeyi söylüyor ama takip de etmiyorum 😂 Arel ismi güzel anlamı da güzel eşim kuzey istedi bende Arel olsun dedim kuzey Arel o şekilde Bi karara vardık aslında ben en başında Eymen Efe istemiştim oda heryerde var denildi 😂
Karacasu Henüz cinsiyeti öğrenmeye çok var ama isimler sıralanıyor erkek olursa Mavi Atlas Toprak Ege Pamir Dora Bulut Kız olursa Dolunay Karaca Artemis Doğa Piraye Ve yine Toprak
Sudeeali Karacasu atlas ve ege çok güzel benimde bir oğlum oluyo ismine babası karar verdi eğer ben vermiş olsaydım ege yada atlas arasında gidip gelirdim
AsenaArda diloscn 35+3 haftalığız isim konusu açıldı mı eşimle birbirimize giriyoruz 😂 bir türlü karar veremedik hayırlısı artık 😊