Mercan__ Hirosimo Ali Erden diye tanıdığım var. Buyuk kendisi, dediğiniz gibi kırkayak 😅 Ama isim çok güzel ☺️
Hirosimo Mercan__ ayy valla🤦🏼♀️😂😂🤣 annemler diyo birisi babamın arkadaşımı ne adam bizi ayakta yiyo resmen diyo🤣 dedimki ne güzel saf salak olmaz kendini kurtarır bak sen yeni ev aldın emekli olduktan sonra adamın kaç evi var ve işci dedim 🤣🤣🤣🤣
asyaa15 Gmzalp aynen bnde yakıstırıyorum Göktuğ Ege yada efe kısa bsey koyalım dedik ama göktuğ kesin 😊
Nurhan54 diloscn biz oyle yaptik inanilmaz eglenceli oldu 13 iam arqsindan yaptik herlese de tavsiye ederiz
diloscn esrerkn zaten ilk isim babamın adı olacak inşallah İsmail Asil eğer koyarsam ama koyamam heralde ben yine aynı şehirdeyiz sosyal hesaplarda ekliyiz falan 👀
Tugce_Ulu esrerkn Bizimki de benzer bir durum. Eşim de ben de Atatürk'çü olduğumuz ve kayınbabamın ismi Mustafa olduğu için biz de Mustafa koyacağız Allah'ın izniyle. 😇 (Bu isim için birkaç neden daha var tabi uzunca yazıp da sizi sıkmak istemedim. 🙈)
Patmem Sultan1903 Hamza çok güzel bir isim Hamza lar heybetli olurlar bence çok şanslısın canım ben çok seviyorum o ismi ama eşimin ismi olduğu için koyamıyorum :(( yoksa 2 bebeğimde erkek yani koyardım 😊