Nesrinnn ben 30, eşim 40da. Evleneli 8ay oldu son 3-4 aydır denemelerimiz sonucu banada nasip oldu ama ilk 2haftayı anlatamam😓 Eşime bu ömrümüzün sonuna kadar bizimlemi kalacak diye bile sormuşum. Sorumluluktan korkmak vs değil bu aslında başka bir duygu. Bende kendimi çok suçlamıştım böyle düşüncelerim olduğu için allahın gücüne gidecek diye çok korkmuştum bütün duyguları aynı anda yaşadığım bile oldu istemek istememek korkmak... bilinmeyene yolculuk bu hamilesin birşey var ama somut değil elle tutup gözle göremiyorsunki🤷🏻♀️ Taki keseyi görene kadar, ondan sonra biraz daha bağlandım, kalp atışını duyunca biraz daha .. hiçbirşey için kendini kodlayıp mecburiyet hissederek yapma. Sigarayı bile 2.ayda bırakabildim ben, aynı dönemde hamile kalan biarkadaşım öğrenir öğrenmez sonbi sigara içeyim diye oturdum ay yok yapamicam diyip Söndürdüm demişti allahım bana neden böyle olmuyo diyip yine ağlama krizleri
Sevmem lazım
Sorumluluk almam lazım
Sigarayı bırakmam lazım( ki istemesende bıraktırıyorlar🙂 )
Hiçbirşeyi kafanda meburum diye kodlama. Rabbim öyle güzel ayarlıyorki.. hormonların zaten yardım edecek sana😌🐥