Mercan__ Eşimle aramız çok iyi, benimle ilgilenir her zaman. Ne istersem yapmaya çalışır. Sıkıntımız yok şükür. 16haftalik hamileyim bebeğimiz olucagını daha kavrayamadik hissedemedigim için ve sıkıntısız hamilelik geçiriyorum şükür. Arkadaşlarımdan hamile olanlar var esleri karınlarını dinliyomus konuşuyormuş falan. Eşimde o tarz şeyler hiç yok. Bende de yok gerçi 🙄 Ama nedense ondan bekliyorum caktirmasamda. Bi keresinde bi dinle karnımı bi şeyler var mı acaba dedim zorla koydu başını 🤪 Sizde durumlar nasıl ☺️
Tuqceee33 Mercan__ çok üstüme düşüyor bu konudan bazen sıkılıyorum ama hoşuma da gitmiyor değil😂 anlık duygu değişikliği yaşıyorum bi trip atıyorum ilgilenmiyorsun bizimle diye adam gelip sarılıyor, karnımı okşuyor, bebekle konuşuyor (acaba hissediyor mudur daha 7 haftalık) bu defa sinirleniyorum bi dur diye öyle gidiyoruz şimdilik🤣
Eva41 Mercan__ benim eşimde her seferinde başını karnıma koyuyor ama bebekte tık yok o başını koyunca sanki duruyor gidince başlıyor oynamaya ama eşim Herseferinde koyduğu zaman sessiz durduğu için aynı anana çekmişsin diyor😂😂😂
Sevgigursoy Mercan__ eşim internetten çok araştırıyor 19. Haftada baba bebeğimizle konuş ona zeka geliştirici müzikler dinlet diyordu . Akşam uyurken genelde elini karnıma dokunuyor ama hiç bişey hissetmiyor ki dışardan hissedilecek bi durum yok şuan ama arada elliyor karnıma büyümüş kızım diyor 20 haftalığız ama ilk başta bende ne mide bulantısı hiç bişey yaşamadım o yüzden bende hiç hissetmiyordum eşimde hiç öyle şeyleri yok göbeğim büyüdükçe onun ilgisi daha çok arttı
Blackbaby1- Mercan__ bende tam çagırıyorum gel tekme atıyor diye oda elini koyuyor tık yok bir kaç kez böyle oldu bende birdaha demedim dün de eşimle beraber kanepeye uzandım bacagını bacagımın üstüne atmıştı sarılarak film izliyorduk bir anda bir tekme geldi eşimle göz göze geldik sarıldığımız için hissetmiş oda sonra bir daha tekme geldi bir baktım eşim ağlıyor ilk defa hissetti çok güzeldi
2cocukluhayatadogru Daha ilk bebekte, henüz hiç hareketini hissetmemişken bir erkek babalık moduna giremiyor maalesef, yanlış bir durum yok, merak etme. 😌
Mercan__ Sevgigursoy 2cocukluhayatadogru Farkındayım ben de öyleyim aslında ama ondan azıcık da olsa beliyorum galiba☺️cevremde de duyunca eşim şöyle böyle diye☺️
Elizvedeniz Eva41 ay bi an bunu ben yazdım sandım benim bebekte babasına tepki vermiyor ve eşimde aynı bana bunları söylüyor ahahha😂
_zehra_ Benimki karnımda yaşıyor 3. Çocuk ama çok hevesli🤭 ama kızım babasına naz yapiyo , o gelince hareket etmiyo
Blackbaby1- Mercan__ inşallah canım hissedersin gerçekten çok güzel bişey hele ki eşine denk gelip hissettire bilirsin daha da güzel
Tuqceee33 Mercan__ çoook şanslı bir bebek daha şimdiden tüm ilgi ona🤣 doğunca şımarık olacak kesin böyle babayla bende şımarırım😅
pink01 Mercan__ bende 15+3 üm benim eşimde arada geliyo yatıyo karnıma konuşup seviyor ee diyor bu daha hareket etmiyo kimi seviyom ben diyor pes ediyor 😂
Sevgiic Mercan__ Çok şükür eşim cok iyi düşünceli biri işe giderken işten geldiğinde direk karnımda eli akşamları konusuyor da aradığında benden sonra hemen oğlum nasıl diye soruyor 😊
Ftsctn_20 Mercan__ işten gelince göbüşümü öper kızım bugün nasılmış diye konuşur bazı günler unutur bende bugün kizinla konuşmadın diye hatırlatırım hemen sarılır konuşur 😊 Rabbim herkesin evine sağlık huzur bereket versin 🙏
Srpplt Mercan__ Ilk hareketini birlikte hissettik 20 ya da 22..hafta olması lazım o ana kadar adamda tık yoktu ilgisi filanda artmamisti zaten normal davraniyordu. Hareketlendikce heyecani artmaya basladi biraz kilo alip gobegim ciktikca bazen seviyor bazen benle dalga geciyordu 😑 35 ten sonra artık benim hareketler yavaslayip zorlanmaya basladigimda durumun vehametini kavradı ilgisi de artti aksam olunca gelir konusur gun icinde hareketli olup olmadgni merak eder kıyafet falan aldgmzda benden dha cok heyecanlanir sevinir 😊 saolsun daha cok yardimci oluyor banyomu bile yaptiriyor simdi 39. Haftadayiz canim. Erkekler zamanla anliyorlar suan sennki cok erken sen bile hissetmezken onun boyle davranması cok normal ☺️
Mebos Mercan__ valla bizimkisi başından beri hissetmedende başlamıştı çok şükür her akşam işten gelince her fırsatını bulduğunda sever konuşur sever dinler 😊
Muhammedim0125 Mercan__ bende bu konuda yalnızım bırak bebeği benle bile pek sarılmaz arkasını döner uyur :) ben bazen ağlıyorum duygusallığa veriyorum ama ona göstermiyorum zaman bıraktım eşim asker iş stresi çok yoğun bazı duygu durumlarını saklıyorum üzerine gitmem