kader_jin48 4aylık hamileyim..ve akıntım çok var oturdgm yerde dizlerime kadar gelcek gibi bi anda akıntım oluyor acık yeşil renkte peki bu normalmidir ilk gebeligim 🙈
Ozlmslm kader_jin48 kesinlikle normal değil en kısa zamanda doktora gidin enfeksiyon olabilir buda bebeğiniz için tehlikeli. Enfeksiyon erken doğuma bile sebeb olabiliyor
Ummuhanjeso kader_jin48 benim de çok fazlaydı canım enfeksiyon oluşmuştu fitil kullandım doktorum ilgilendi sağolsun geçti şu an kalmadı bir an önce aksatma doktoruna görün derim
kader_jin48 Aylin_16 vardı evet idraryolu enfeksiyonu..doktor tek kullanımlık 100mglik suya dökülerek içilen toz verdi içtm bi onu ve hala aynıyım sagolsn özel hastanede doktorum var arıyorum açmıyor yardımcı bile olmuyor başka bi doktora gidecegm 🥺
kader_jin48 Aylin_16 Aylin_16 vardı evet idraryolu enfeksiyonu..doktor tek kullanımlık 100mglik suya dökülerek içilen toz verdi içtm bi onu ve hala aynıyım sagolsn özel hastanede doktorum var arıyorum açmıyor yardımcı bile olmuyor başka bi doktora gidecegm 🥺
hulyatkknt kader_jin48 bende sırf bu ulaşamama problemim yüzünden doktorumu değiştiriyorum. Umarım en kısa sürede içinize sinen bir doktor bulursunuz
Aylin_16 Doktora takılmayın bence acil konular bunlar bian evvel tedavi olmak önemli olanı Geçmiş olsun 🌸