Mlkrsln 15+5 haftalık gebeyim sarı sümüksü akıntım vardı dr hep normal diyor bugün rengi sarıdan daha koyuya döndü akıntı peçeteye silince geliyor başına gelen var mı? Dr normal diyor ama ben tedirgin oldum bütün gün ilk gebeliğim bu arada.
Kbrahrl Mlkrsln enfeksiyondur canım kırmızı yada koyu kırmızıya dönmezse korkma ☺️ Normal onlar arasıra olur
GizPek Mlkrsln rahmin genişlediği için akıntı fazlalaşıyor. Böyle devam edicek ama renk koyulaşırsa tekrar hekime başvur. Geçmiş olsun 👍🏻
hilal-ali32 Mlkrsln Bende de oluyor dediğin gibi peçeteye silince geliyor bana da normal dendi ama ben yinede huzursuz olup(idrar yolu enfeksiyonum var ileri derecede) doktora söyledim GYNOMAX FİTİL yazdı. 1 haftadır kullanıyorum fitil den dolayı daha çok arttı fitili bırakınca geçicek dedi doktorum
Kbrahrl Mlkrsln yaa öyle miii ☺️ Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım Allahım sizi üzmesin inşallah ☺️
Zuhraa Ben 17 haftalık hamileyim başından beri var sari bi akıntı kuzum idrarda enfeksiyon var dedi doktorum antibiyotikle gecmedi sonra idrar kültürü verdim temiz cıktı. Doktorum idrar da yoksa korkma normal bol bol su ic dedi 🤰
Mlkrsln Zuhraa bende geçen hafta yaptırdım temiz çıktı randevum haftaya bugün gelincede korktum dr normal diyor ama ben biraz panik yaptım ☺️Teşekkür ederim 🙏
Zuhraa Mlkrsln korkma canım bobrekler de birsey yoksa idrar da temizse. Doktorum normal bol bol su iç dedi rengi yeşil yada kırmızısıyla tehlike