Adbrs-20 Kızlar doğru mudur bilmiyorum ama adı üstünde hurafe 🥳 şöyle diyorlar büyüklerimiz erkek bebeğe hamileysen göğüs ucun daha kahverengi kız bebek de daha pembemsi oluyormuş ve kız çocuk da basenlerin daha genişliyormuş.Sizce de öyle mi ?
Eva41 Adbrs-20 benim bebeğim erkek çoğu hurafe tuttu bende ama ben inanmıyorum tabi Yinede hormonla alakalı olduğunu düşünüyorum 😃
Ozlemdmn Adbrs-20 göğüs kesinlikle doğru biz 3 koz kardeşiz ablam ve kardeşim esmer ben daha açık tenliyim ablamın oğlu var kapkara oldu göğüs ucu esmer diye sandık koz kardeşim kozları var hiç kararmadı ben simsiyah oldu tutuyor basen tutmuyor 2 metre basenim var
mls23 Adbrs-20 insanin yapisiyla alakali oldugunu dusunuyorum benim biraz yanlarim var ve biraz kilo alsam alip basini gidiyorlar 😀
Mrvfndk Ay geçen gün kaynanam bunu ddi göğüs ucunu. Iki erkek cocuk düşürmüş ikide sag ordan tecrubesi varms .ama ben inanmym pek
Eva41 Adbrs-20 benim kuzenim de benimle beraber hamile kaldı belirtilerimiz aşırı farklı ve onunda erkek 😇
Bellazarea Adbrs-20 Kızım olucak, benim göğüs ucum daha kahverengi, basenim genişlemedi, karnım yayvan değil sivri 🤷🏻♀️
Deletedmom0025 Adbrs-20 valla bende ikiside tuttu gogus ucum koyulaştı. Sadece karından aldım kıloyu. ☺️