Fdn2114 Haftamızın içindeyiz ama bugün ilk kez bir tarafımda kasık ağrısı oldu ve mide yanması var, bu durumu yaşayan var mı?
Duygukc Fdn2114 ben 7 haftanın içindeyim sadece sağ kasık tarAfımda ağrı oluyor ve çoğu zaman miğde yanması yaşıyorum gayet normal endişelenme
ZEhrA_94 Fdn2114 ben 14 hafta oldum 9 10 haftalarda sadece sağ kasığım ağrıdı ve bacaklarıma kadar vurduağrısı uzanınca geçiyordu ama onu şu şekilde açıklamışlar sağ tarafta atar damar bulunuyormuş rahim büyüdüğünden kaynaklı baskı yapıyormuş damara ve ondan ağrı olurmuş ben öle okudum 11. Haftma geçtiğimde geçti ağrısı
Fdn2114 Dtsrf teşekkür ederim. Bu güne kadar ilk kez yaşayınca tedirgin oldum. Hem mide yanması hem kasık ağrısı hatta sol bacağıma vuruyor sancısı. Normaldir inşâAllah.
Duygukc Fdn2114 benimde genelde gece yatarken uzun süre aynı şekilde yattığım zaman sağ tarafımdan sağ bacağıma vuruyor ağrısı uyuşuyor karıncalanıyor bebeğimiz bizi uyarıyormuş pozisyon değiştirmemiz için doktorum öyle dedi çok küçük daha ama uyarıyor dedi
Fdn2114 Duygukc Ne güzel bi mucizedir minicik ama bir birey şükürler olsun. İçim rahatladı teşekkür ederim.
Hiloskoo Merhabalar, bende 9. Haftadayım ve aynı şikayetler bende de var. Ben biraz korkup doktoruma gitmeyi bile düşündüm. Sağlık ocağındaki doktoruma gittim oda çok normal dedi