seval3401 Kızlar 6. Haftama kadar kasıklarımda ağrı oluyordu özellikle sol kasığımda son bir hafta üç gündür ağrım yok sadece gaz sancım oluyor bazen bu kasık ağrısının kesilmesi sizce normal mi çok endişeliyim
Cerenn06 seval3401 Evet bir zaman sonra azalıyor ani hareketlerde vuruyor sadece 10 haftalık oldum yatakta birden dönerken acayip batma oluyor korkutmasın sizi birde bazen geçti gibi oluyor sonradan ara ara vuruyor :)
Ummuhanjeso seval3401 benim o haftalarda oluyordu sonra geçti şu an 18+5 haftalığım tekrar başladı normal yani canım korkma ani hareketlerde kramp şeklinde giriyor ani hareket etmemeye çalış ❤
seval3401 Cerenn06 önceden çalışıyordum çok ayakta kalıyordum son bir haftadır evdeyim dinleniyorum gayet iyi geçiyor hiç yok bende kasık ağrısı şu an o yüzden korktum birşey mi var diye 😢😌
Cerenn06 seval3401 Dinlenmek iyi gelmiştir kanama çok şiddetli ağrı olmadığı sürece sıkıntı yoktur. İlk hamilelikte insan çok tedirgin oluyor bende aynı durumdaydım halen de öyleyim aslında ama stres iyi değilmiş özellikle hamilelikte o yüzden rahat olun 😊
seval3401 Cerenn06 evet ilk hamileliğim ve korkuyordum ama söyledikleriniz içimi rahatlattı çok teşekkür ederim allah razı olsun ❤️☺️
seval3401 Ummuhanjeso tamam ne kadar teşekkür etsem az gelir çok sağol görüp yazdığın için şu an içim daha rahat ❤️🥰